Specija nije izdražala, Juventus silan u nastavku

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 02.03.2021.
22:42
Izvor: Sportske.net

Raspoložanje pred put u Rim za vikend.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa, teže nego što se moglo naslutiti, slavili su na domaćem terenu protiv Specije 3:0 u jedinom odiganom meču današnjeg programa 25. kola Serije A.

Dugo je na semaforu stajalo 0:0 bez obzira na to što je Juventus bio bolji rival.

Vodeći gol viđen je nakon više od jednog sata fudbala, strelac je bio Alvaro Morata u 62. minutu, koji je rutinski zatresao mrežu gostiju nakon asistencije Federika Bernardeskija.

Španski napadač, koji je prethodnih nedelja imao zadravstvenih problema, ušao je u igru samo minut ranije i tako najavio povratak u formu pošto je bio u golgeterskoj krizi.

Već u 71. minutu bilo je 2:0, a ovaj put gol je postigao Federiko Kijeza, koji je veoma atraktivno iz drugog pokušaja zatresao mrežu.

Ponovo je u akciji učestvovao Bernardeski, koji je praktično iz iste pozicije kao Morati uposlio pozajmljenog fudbalera Fiorentine.

Ovde se izabranici Andree Pirla nisu zaustavili pošto je konačnih 3:0 postavio Kristijano Ronaldo u 89. minutu na asistenciju Rodriga Bentakura.

Priliku da postigne utešni gol Specija je propustila u poslednjem minutu kada je udarac iskusnog bugarskog napadača Galabinova sa penala odbranio Vojček Ščensni.

Uzbuđenja nije nedostajalo ni pre golova, a prvo je viđeno već u 10. minutu kada je Kijezi poništen pogodak zbog ofsajda.

Vođstvo Juventusu u finišu prvog poluvremena propustio je da donese Kristijano Ronaldo, koji je pogodio stativu.

Stvari su ipak u nastavku došle na svoje, pa se branilac trofeja u Seriji A vratio na pobedničko kolesek nakon remija za vikend u Veroni.

Sada za drugoplasiranim Milanom zaostaje svega tri boda, a naredni izazov ih čeka već u subotu kada će dočekati Lacio.

Sa druge strane, Specija je posle pobede protiv Milana krenula da pada, ali je i dalje na plus sedam u odnosu na mesto koje vodi u Seriju B.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Tuesday, 02.03.2021
23:02

Dade ga ovaj na kraju i upropasti mi veče. :D

avatar
Badr®Hari
Tuesday, 02.03.2021
22:50

Ovo je velika nepravda prema izlizanom, prvi tekst nakon Juveove pobede (što je nebitno) na kojoj je postigao gol (što je najbitnije) BEZ njegovog prezimena u naslovu teksta... a sam je uništio Speciju kod najopasnijeg rezultata za Juve. Ccc... 😂😂😂

avatar
Badr®Hari
Tuesday, 02.03.2021
22:43

Blistao je izlizani na još jednom velikom meču (primerenom njegovim kvalitetima 😂) i sam uništio jednog od najjačih protivnika na maestralan način i ponovo dokazao da je ne samo najbolji ikada u galaksiji, a i šire, nego i najbolji kada je najteže i najvažnije. A svi znamo da je 2:0 najopasniji rezultat i da Juve ne bi imao nikakve šanse da izlizani nije sam uništio Speciju. 😂😂😂