Spektakl i petarda - Akcija i gol kakve "Olimpiko" nije video godinama, Roma ima TIM!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.08.2022.
22:42
Izvor: Sportske.net

Kakvo veče u Rimu, Roma je spremna za novu sezonu!

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Fudbaleri Rome večeras su se pobedom predstavili pred svojim navijačima na prepunom "Olimpiku", pošto su savladali ekipu Šahtjora rezultatom 5:0.

Kao i uvek, navijači Rome priredili su pravi spektakl za svoju novu ekipu, a ovaj put su im i igrači uzvratili na terenu i najavili jednu posebnu sezonu, jer je Žoze Murinjo očigledno stvorio ambijent koji odgovara i njemu i njegovim igračima.

U početnoj postavi našao se i naš Nemanja Matić, a ujedno, deluje da je ovo i postava koja će otvoriti Seriju A narednog vikenda protiv Salernitane:

Rui Patrisio, Mansini, Kumbula, Vinja, Čelik, Pelegrini, Matić, Spinacola, Dibala, Zaniolo, Ejbraham. 

U 18. minutu navijači Rome su videli verovatno najlepšu akciju svoje ekipe poslednji godina, učestvovali su Pelegrini, Zaniolo, Dibala i Ejbraham, strelac je na kraju bio Pelegrini za 1:0. 




U 40. minutu Manćini je bio na pravom mestu i pogodio za 3:0, da bi u 45. Matić odradio najveći deo posla, započeo je akciju, ukrao loptu i onda na kraju asistirao Spinacoli koji je uz pomoć Konoplje pogodio mrežu. 


Sve je bilo gotovo u 59. minutu kada je Zaniolo povisio na 4:0, da bi u finišu Bove postavio konačnih 5:0.

Žoze Murinjo je u drugom poluvremenu šansu pružio i ostalim igračima, ušli su Kristante, Karsdorp, Ibanez, Smoling, El Šaravi, novajlija Vajnaldum, ali i naš Mile Svilar koji je takođe bio u centru pažnje.

Naime, kada su igrači izlazili na promociji ekipe pre početka meča, Svilar je istrčao u pratnji pesme od Dare Bubamare. 


Tu nije bio kraj iznenađenjima, pošto je Matić izašao uz pesmu Evrovizije, Konstraktinu "In corpore sano". 


Sve u svemu, ludo veče na "Olimpiku", a Roma je pokazala da će uz nova pojačanja imati tim makar dostojan povratka u Ligu šampiona, a možda i za daleko veće domete...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke