Spektakl na "Meaci" - Lautaro poranio sa izlaskom, Inter pogledala sreća protiv Atalante

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.09.2021.
20:12
Izvor: Sportske.net

Dramatičan finiš u Milanu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Intera i Atalante remizirale su 2:2 (1:2) na stadionu "Đuzepe Meaca" u jednom od derbija 6. kola Serije A.

Fantastična utakmica u Milanu, prepuna uzbuđenja i čudnih odluka što je doprinelo uzbuđenju. I jedni i drugi su mogli do pobede, ali ekipe su podelile bodove.

Sve je krenulo već posle pet minuta igre, kada je Lautaro Martinez otvorio seriju golova. Bio je to fantastičan centaršut Nikola Barele i još bolji volej Argentinca za vođstvo "nerazura". Posle pola časa igre, sve se okrenulo. Dva brza gola Malinovskog i Toloija šokirali su "Meacu", ali daleko da je tako nešto zaustavilo uzbuđenja na ovom duelu.

Inter je imao svoje šanse, Džeko je doneo izjednačenje domaćinu, a Lautaro je izašao nedugo potom i taman kada se to dogodilo, Demiral je zaplesao sa rukama koje su bile tamo gde nisu smele da budu. Mareska je pokazao na belu tačku, ali tu nije bilo Lautara da šutira penal - problem. Odgovornost je preuzeo Di Marko i iz sve snage zatresao prečku, da je usledio žamor i razočaranje na gradskom stadionu u Milanu.

Moglo je da im se vrati kao bumerang. Pikoli je nedugo zatim postavio 3:2 za Atalantu, ali je taj pogodak poništen posle reakcije VAR tehnologije koja je konstatovala da je lopta u toku akcije napustila teren i ekipa iz Bergama je iz svega dobila korner.

Tu se završilo, iako je Edin Džeko imao još jednu solidnu priliku glavom. Sjajan uvod za sutrašnji program kada u centru pažnje bude derbi Rima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke