Spektakl u Mančesteru - Probudili se napadači Junajteda, ali to nije bilo dovoljno za uporne "pevce"!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 14.01.2024.
19:26
Izvor: Sportske.net

Remi.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda i Totenhema remizirali su rezultatom 2:2 u derbi meču 21. kola engleske Premijer lige.

Videli smo puno uzbuđenja večeras na "Old Trafordu", čak četiri pogotka, po dva na obe strane, a zadovoljniji bodom mogu biti gosti koji su se dva puta vraćali u meč i na kraju ostali neporaženi u Mančesteru.

Poveo je Junajted posle samo tri minuta. Odigrali su "crveni đavoli" munjevit kontranapad, lopta je stigla do Rašforda koji ju je izgubio, ali je ona došla do Rasmusa Hojlunda, a danski napadač pocepao mrežu "pevaca".

Nije dugo trajala prednost Ten Hagove ekipe, jer je napadač Totenhema Ričarlison iskoristio odličan centaršut iz kornera Pedra Pora i glavom smestio loptu u mrežu Junajteda.

Proradio je večeras i Markus Rašford. Upravo je desetka Junajted vratila prednost svom timu golom u 40. minutu majstorskim golom.

Nije se prado Totenhem. Gosti iz Londona ponovo su izjednačili posle samo minuta igre u drugom delu. Novajlija Timo Verner upisao je asistenciju, a Rodrigo Bentankur postigao gol vredan boda za Totenhem.

Do kraja utakmice Junajted je uglavnom napadao, Mektomini je u samom finišu imao zicer glavom da donese radost navijačima na "Old Traford", ali je promašio čitav gol, pa slađi bod ide u glavni grad.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke