Spektakularan doček za Murinja, koliko će se zadržati u Rimu?

Autor: Darko Mitrović
petak 02.07.2021.
21:04
Izvor: Sportske.net

Veliki dan za navijače Rome.

Beta/Cecilia Fabiano/LaPresse via AP
Beta/Cecilia Fabiano/LaPresse via AP

Povezane vesti

Transfer Žozea Murinja u Romu je sam po sebi bio ''bombastičan'', ali kakva je euforija zahvatila navijače ''Vučice'' najbolje se videlo danas kada je trofejni portugalski stručnjak doputovao u glavni grad Italije.

Deo navijača okupio se ispred aerodroma, a onda i ispred klupskih prostorija gde ih je Murinjo pozdravio sa klupskim šalom oko vrata.

Murinjo u Romu stiže posle neuspele misije u Totenhemu, a prethodno je vodio i Mančster junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto, uz brojne trofeje, od evropskih do nacionalnih titula.

"Oduševljen sam od prvog dana. I iskren sam kad kažem od prvog dana. Kad sam prvog dana upoznao vlasnika i Tijaga Pinta, odmah sam imao vrlo pozitivna osećanja. A to mi puno znači. Moje oduševljenje, naravno, zasniva se na razgovorima koje smo vodili, na idejama koje smo razmenili, ali i na nečemu što veoma cenim - ljudskim kvalitetima. Od prvog trenutka želeo sam da dođe pravi prvi dan, to je dan kada sam stigao u Rim.

Znam vrlo dobro šta je Roma. Znam navijače, znam strast, i ako mislite da je projekat: 'Sutra dolazim i prekosutra ćemo pobediti', pa, to nije projekat. Roma ima projekat kojim namerava da ostavi nasleđe za naredne godine. Nameravam da učinim nešto važno za klub radeći na projektu koji je održiv.

Nadam se da ćemo u tome uspeti dok budem ovde. Jer, ugovor koji sam potpisao je trogodišnji ugovor. Možda će to biti samo prvi ugovor, možda jednog dana potpišem i drugi. Nadam se rezultatima našeg rada videću dok sam ovde. Želim zaista da se to dogodi. Ali idemo korak po korak. Veoma sam srećan što sam deo ovog projekta'', poručio je Murinjo.

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke