Spektakularni finiš, neverovatno je da su Espanjol i Kadiz igrali bez golova!

Autor: Darko Mitrović
petak 21.04.2023.
23:01
Izvor: Sportske.net

Doduše, jedan gol je i postignut, ali nije priznat zbog ofsajda.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Fudbaleri Espanjola konačno su prekinuli dugu seriju poraza zbog koje su dospeli u zonu ispadanja, ali nisu uspeli da ostvaresedmu pobedu u sezoni.

Oni su na svom terenu dočekali ekipu Kadiza i na kraju osvojili bod u meču bez golova, bilo je 0:0.

Ovim remijem Espanjol nije uspeo da pobegne iz opasne zone, sada ima 28 bodova na osamnaestom mestu, sa dva boda manje od Almerije koja u subotu dočekuje Bilbao u okviru 30. kola La Lige.

Pomenuti gol koji je poništen postigao je Hoselu u 63. minutu meča, a isti igrač je u veoma uzbudljivom finišu meča mogao da izraste u heroja ovog meča. Zašto se to nije dogodilo, zasluga je izvanrednog golmana Kadiza Konana Ledezme, koji je tokom meča imao 7-8 bravuroznih odbrana.

U trećem minutu nadoknade vremena još jednu fantastičnu intervenciju imao je Ledezma, kada su domaći preko Hoselua na kraju iznudili samo korner.

Nepuna dva minuta kasnije stopostotna prilika na drugoj strani, kada je Aleho pokušao sa petnaestak metara, ali je lopta prohujala pored desne stative gola domaćih.

Ali, odmah zatim munjevit napad Espanjola, na kraju novi odličan udarac Hoselua i još jedna čudesna intervencija golmana Ledezme koji je najzaslužniji što se Kadiz vraća kući sa velikim bodom ''u džepu''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke