Špic se nameće Piksiju - Pet golova u pet utakmica!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 30.06.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Tajno oružje za Mundijal?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Biće na slatkim mukama selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi kada je u pitanju izbor špiceva za Svetsko prvenstvo koje se krajem godine održava u Kataru.

Aleksandar Mitrović već godinama "rešeta" u dresu sa državnim grbom. Prošle sezone bio je ubedljivo najbolji strelac engleskog "Čempionšipa" postigavši rekordna 43 pogotka u dresu Fulama, i tako vratio klub iz Londona u Premijer ligu.

Dušan Vlahović imao je sjajan start u Juventusu, ali se u finišu sezone utopio u "sivilo" Alegrijevog tima. Očekuje se da će mladi napadač ponovo ući u golgetersku seriju na startu sezone i biti pravi na Mundijalu.

Treći špic reprezentacije Luka Jović će naredne sezone nositi dres Fiorentine i imati idealnu priliku da vrati samopuzdanje i raspuca se pred polazak u Katar.

A dok su sva trojica na pauzi sa velikim planovima za narednu sezonu, jedan Srbi "hara" Amerikom. 

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i mlade reprezentacije Dejan Joveljić i ove noći bio je strelac za svoj Los Anđeles Galaksi. Joveljić je postigao "utešni" gol u porazu svoje ekipe od Minesote, bilo je 3:2.


Joveljić igra u životnoj formi, postigao je pet golova na poslednjih pet utakmica, ukupno šesti otkako je stigao u MLS i ozbiljno se nameće selektoru za naredno okupljanje u Ligi nacija septembra meseca, kada Srbiju očekuju utakmice protiv Švdske kod kuće i Norveške u gostima.

U petak se igra veliko finale Evropskog prvenstva za omladince, sastaju se veliki favorit Engleska i senzacija turnira Izrael. AdmiralBet je pripremio odličnu ponudu za ovu utakmicu, a mi bismo probali na Izrael, kvota je 6,10.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke