Spisak postoji! Crna lista Florentina Pereza, pet imena, šta je sa Lukom Jovićem?

Autor: Boris Jovanović
subota 17.04.2021.
11:18
Izvor: Sportske.net

Perez i Zidan se slažu, ali postoji veliki problem...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Real čeka prelazni rok, manje više se znaju Zidanovi zahtevi, ali i crna lista Florentina Pereza. On se slaže sa trenerom kada je pet igrača u pitanju. Bejl, Isko, Marselo, Marijano, Odriozola nemaju mesta u ekipi, ali problem su ugovori. Real mora da im nađe angažman ili ih pozajmi, većina ne želi da ode, a Bejl je spreman na tribine do istekao ugovora. Ista situacija je sa Marselom on nigde ne može da dobije 11 miliona po sezoni.

I Isko kao i Bejl i Marselo ima ugovor do leta 2022. on je raspoloženiji da napusti klub, Real traži 30 miliona, ali Sevilja u koju bi fudbaler želeo da pređe sigurno neće platiti taj novac. Marijano je odbio da ode, iako se Real dogovorio sa Benfikom, njegova plata je četiri miliona evra, i ima ugovor još dve godine.

Neki plan je bio da ga ponude kao deo sporazuma za Halanda, ali Cork je odbio o tome sa razgovara.

Što se Luke Jović tiče, situacija je vezana za pojačanja. Ako stigne novi napadač, moraće opet na pozajmicu, ili eventualno da neko otkupi njegovo ugovor.

To je nemoguća misija, ima obavezu do 2025. zarađuje pet miliona po sezoni, pominjala se Roma gde je već Borha Majoral, ali realno, njegova plata je prevelika, jedino rešenje je kao i sa Ajntrahtom da Real nastavi da finansira veći deo.

Bilo kako bilo, Jović se vraća u Madrid, a nova destinacija se ni ne nazire.

Podsetimo, Vaskezu ističe ugovor, odlazi, ako Varan ne produži i on je na prodaju, čeka se odluka Ramosa, stiže sigurno Alaba, a Zidan insistira da dođe i Kamavinga, vratiće Odegarda, kako bi podmladio vezni red.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke