Spursi "gaze" ka LŠ, Vudov promašaj za špice, "šumari" u velikom problemu

Autor: Mladen Heleta
nedelja 07.04.2024.
20:56
Izvor: Sportske.net

Totenhem sve bliži cilju.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema savladali su Notingem Forest na svom stadionu rezultatom 3:1, u utakmici 32. kola engleske Premijer lige.

Spursi su se sada sa 60 bodova izjednačili sa Aston Vilom na željenoj četvrtoj poziciji, ali već vam je poznata i ona realna mogućnost da i petoplasirani tim engleskog šampionata sledeće sezone ode u Ligu šampiona.

Notingem je u problemu, 17. je na tabeli sa 25 bodova, a ispod "crte" nije samo zbog toga što ima bolju gol-razliku od Lutona.

Domaćin je večeras poveo u 15. minutu, kada je Murilo postigao autogol.

Izjednačenje je stiglo u 27. minutu. Elanga i Vilijams su sjajno kombinovali po desnom boku, ovaj prvi je poslao loptu u kazneni prostor, a tamo je Kris Vud pobegao čuvaru i šutem sa 10 metara matirao Vikarija, za 1:1.

Mogao je Vud nešto kasnije da potpuno preokrene rezultat, ali je stativa bila saveznik Totenhema posle njegovog udarca sa svega tri metra. Bio je to najveći promašaj ove sezone u celoj ligi!

U drugom poluvremenu je Totenhem prilično rutinski rešio goste.

Poveli su domaći ponovo u 53. minutu. Son je odložio loptu za Van de Vena, a Holanđanin je topovskim udarcem sa 16 metara dao predivan gol, za 2:1.

U 58. minutu je već bilo 3:1. Betankur je glavom asistirao Pedru Poru, a Španac je silovito tukao sa nekih 12 metara i pogodio pod prečku.

Nastavio je Totenhem da napada, Son je u 85. minutu pogodio stativu, bilo je još nekoliko opasnih situacija ispred gola Selsa, ali se rezultat više nije menjao.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke