Šta je Haland rekao Pepu prilikom zamene i zbog čega je Džulija Roberts najveće razočaranje?

Autor: Boris Jovanović
sreda 15.03.2023.
08:06
Izvor: Sportske.net

U Sitiju se ludo zabavljaju...

EPA-EFE/Adam Vaughan
EPA-EFE/Adam Vaughan

Povezane vesti

Erling Haland je želeo više, iako je izjednačio rekorde Mesija i Luisa Adrijana sa pet golova u meču Lige šampiona.

"Želeo sam dupli het-trik, rekao sam Gvardioli posle zamene, ali tu ne mogu ništa", uz osmeh je komentarisao Norvežanin koji je srušio rekord Sitija po broju golova u sezoni star 94 godine. 

Do sada je na prvom mestu večne liste bio Tomi Džonson po kome jedna ulica u gradu nosi ime. On je 1929. godine dao 38 golova. Haland do kraja, ukoliko Siti stigne i do nekog finala potencijalno ima 19 mečeva na raspolaganju da uveća svoj rekord.

Gvardiola je na prozivke da je zamenio Halanda kako ne bi srušio Mesijev rekord, odgovorio u svom stilu:

"Ako u 22. godine sruši sve rekorde, biće mu dosadno".

Ipak, najviše smeha je izazvala izjava trenera Mančester Sitija da će i ako osvoji tri Lige šampiona u nizu njegov boravak među "Građanima" biti neuspeh.

Krivac je Džulija Roberts.

"Imam tri idola, Džordana, Tajgera Vudsa i Džuliju Roberts. Ona je dolazila u Mančester i išla da gleda Junajted, umesto Sitija. Za mene je to najveći poraz jer ovo nisu devedesete kada je Ser Aleks osvajao trofej za trofejem. Sada smo bolji od njih poslednjih godina, a ona i dalje ide na Old Traford", konstatovao je Gvardiola uveseljavajući novinare.

Inače slavna glumica je bila sa mužem i sinovima na Old Trafordu pre pet godina kada je Junajted remizirao sa Vest Hemom, tog popodneva je Murinjo isključen, Ibra dao gol, a Džuliju Roberts ne zanima toliko fudbal. Bila je sa porodicom jer su suprug Danijel Moder i tri sina fanovi Junajteda. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke