Sramni Lengle ukrao Barsi pobedu, Kadiz uzeo bod iz jednog šuta!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.02.2021.
15:54
Izvor: Sportske.net

Još jedna sramna partija štopera Barselone.

EPA-EFE/Toni Albir
EPA-EFE/Toni Albir

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone remizirali su na Kamp Nou sa Kadizom rezultatom 1:1 (1:0).

Ronald Kuman je izveo identičan sastav kao protiv Pari Sen Žermena, a današnja Barsa odigrala je onoliko koliko je mogla i koliko joj je bilo potrebno.

Kadiz je bio neubedljiv, što pokazuje i statistika od samo jednog udarca ka golu Ter-Štegena, dok su Katalonci uputili preko 20 udaraca. Samo Mesi i Dembele su imali po 6, 7 udaraca, ali je golman Ledesma pao tek sa "kreča".

Na isteku pola sata igre Pedri je oboren u šesnaestercu, sudija je opravdano pokazao na belu tačku, precizan je bio Leo Mesi za 1:0.

Barselona je postigla još dva gola u prvom poluvremenu, ali ih je VAR poništio zbog ofsajd pozicije.

Katalonci su u drugom poluvremenu u potpunosti dominirali, ređali su šanse, Dembele i Mesi su bili najviše u centru pažnje, ali su izostali bolji završni udarci.

I onda, prosto je  neverovatno da je Klemen Lengle ponovo napravio glupost, zakasnio je  prilikom ispucavanja i oborio Sobrina, a sudija pokazao na belu  tačku. Siguran sa 11 metara bio je Fernandes u 89. minutu.

Barselona je pokušala da dođe do tri boda, ali nije uspela i tako opet pokazala da nije zaslužila da se bori za trofeje ove godine. Kadiz je uzeo bod  posle četiri vezana poraza i iz jednog udarca u okvir gola.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 21.02.2021
19:17

ahahhahahahha busi ahahahha busi xD

avatar
P.S.
Sunday, 21.02.2021
15:56

Pokazna vežba kako rastrčana Barsa napada odbranu protivnika u rasulu i haosu, a da pri tome ne može da stvori ni šansu, a kamoli postigne gol. Besmislen penal koji su napravili defanzivci Kadiza je bio jedini način kako su mogli da pomognu Barsi da dođe do vođstva. Inače ništa nisu morali da rade osim da čekaju da se igrači Barse zavuku među trojicu-četvoricu defanzivaca Kadiza i da im predaju loptu, da upute neprecizan pas ka Messiju okruženom četvoricom igrača Kadiza, da puste Dembelea da uputi nekontrolisan šut ili centaršut ili da pokušava da ih dribla dok im ne preda loptu. Jezivo koliko u igri Barse nema elementarnog osećaja za igru, pas, kretanje bez lopte, ubacivanje u prazan prostor, prijem lopte, da ne pričam o pokušajima driblinga, nekontrolisanim šutevima, centaršutevima, dužim pasovima, obijanjima lopte kao od panjeva itd. Srećom te se Lengle na kraju pobrinuo da ni slučajno ne prođe jedna utakmica bez autogola. I kao što reče Kuman usresredili su se na La Ligu. :D