Sramotno ponašanje čelnika Dinama, opstruirali trening Mornara na zabranjen način

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 18.07.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Hoće li reagovati UEFA?

FK Mornar Bar
FK Mornar Bar

Povezane vesti

Fudbaleri Mornara iz Bara gostuju večeras od 19.00 sati ekipi Dinama iz Tblisija u drugom meču kvalifikacija za Ligu konferencija.

Barani su prvi meč dobili rezultatom 2:1 i u dobroj su poziciji pred revanš. Međutim, pripreme za drugu utakmicu nikako nisu prošle u dobrom raspoloženju, za sve su krivi čelnici gruzijskog kluba.

Kako su naveli iz Mornara, čelnici Dinama su na sve načine vršili opstrukciju poslednjeg treninga na stadionu.

"Nas sinoćni trening u Tbilisiju je prekinut zbog nekorektnosti članova uprave i stručnog štaba Dinama. Prekjuče su trebali da nam obezbede teren za trening, kao što smo i mi njima u Podgorici, a nisu to uradili. Uz verbalne čarke i izgurivanja morali smo da napustimo teren. Ništa nisu ispoštovali otkako smo ovde. Trening je trebalo da bude zatvorenog tipa, a oni su došli i gledali, pa smo morali da menjamo koncept treninga. Na kraju smo trenirali samo 40 minuta, jer smo na silu morali da odemo. Uz to, kada smo stigli na stadion, na velikom semaforu je pisalo: Dinamo - Mornar 2:0. 

Velika nekorektnost našeg rivala. Dakle, od dva planirana treninga na terenu smo radili samo 40 minuta", naveli su iz Mornara.

Ovako nešto ne bi trebalo da se toleriše od strane UEFA, te se očekuje reakcija nadležnih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke