Srbi ispisali istoriju sa Ajntrahtom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.12.2018.
21:20
Izvor: Sportske.net

Mijat Gaćinović, Luka Jović i Filip Kostić bili su deo nečega što će ostati zapisano za sva vremena u istoriji nemačkog fudbala.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Pre samo godinu dana Adi Hiter je napustio Srbiju sa gorkim ukusom u grlu. Jang bojs je poražen u Humskoj i tako ostao bez šansi za plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Hiter je u nastavku prošle sezone odveo Jang bojs do titule u Švajcarskoj, a u novoj sezoni na Srbe i Srbiju gleda potpuno drugim očima.

Sa trojicom srpskih fudbalera u timu Adi Hiter je u jesenjem delu sezone vodio Ajntraht do perfektnog skora u grupnoj fazi Lige Evrope i na taj način ispisao istoriju.

Nikada pre nijedan nemački klub nije uspeo da dobije svih šest utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope, a Ajntraht je večerašnjom pobedom nad Lacijom uradio upravo to.

Klub iz Frankfurta osvojio je maksimalnih 18 bodova u Grupi H u kojoj su se još nalazili Lacio, Marsej i Apolon. Ajntraht je uz to imao gol razliku 17:5 što znači da je ima prosek od gotovo tri gola po utakmici.

Nema sumnje da u Frankfurtu sa nestrpljenjem iščekuju žreb za prvu rundu eliminacione faze jer uz ovakvu igru Ajntraht može da se nada da će daleko dogurati u Ligi Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasha_Voj
Friday, 14.12.2018
05:43

Oni I salzburg ubijaju, onaj salzburg bi namučio našu grupu itekako. Kakav smo mi tim izbacili iz evrope čoveče