Srbi pogodili remi u Udinama!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 30.01.2023.
22:38
Izvor: Sportske.net

Samardžić "poništio" Lazovića.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Fudbaleri Udineze i Verone remizirali su 1:1 u meču 20. kola Serije A.

Utakmicu na "Dačija areni" obeležili su standardni i potencijalni reprezentativac Srbije, Darko Lazović i Lazar Samardžič koji su postigli po gol večeras.

Gosti iz Verone poveli su već posle četiri minuta. Darko Lazović koji igra u sjajnoj formi uzeo je loptu na sredini terena, šutirao sa više od 30 metara, a njegov udarac u mrežu sproveo nespretni i nesrećni štoper Udinezea Rodrigo Bekao.

Ubrzo je Udineze stigao do izjednačenje, a ovoga puta u glavnoj ulozi bio je Lazovićev sunarodnik Lazar Samardžić koji još uvek bira da li će nastuapti za Srbiju ili Nemačku.

Posle akcije po desnoj strani u 21. minutu napadač Udinezea Beto odlično se zagradio i odložio loptu Samardžiću, koji je preciznim udarcem po zemlji matirao golmana gositju Montipa.

Početkom drugog poluvremena oba tima imala su dobre prilike da povedu. Prvo je Lazanja u 48. minutu mogao da dovede Veronu do vođstva, da bi minut kasnije Perez isto mogao da učini na drugoj strani, ali su obojica propustili svoje šanse.

Do kraja susreta doamaći su bili bliži golu. Osam minuta pre kraja dobru priliku imao je rezervista Udinezea Lovrić, ali je i on bio neprecizan.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke