Srbijo, pazi se - Angisa sa dva hica uputio upozorenje Vanji Milinkoviću Saviću!

Autor: Ivan Cvetković
subota 01.10.2022.
16:58
Izvor: Sportske.net

Defanzivni vezni Kameruna pogodio u dva navrata...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija savladali su Torino na stadionu Dijego Armando Maradona rezultatom 3:1 u okviru osmog kola italijanske Serije A.

Izabranici Lućana Spaletija su ovim trijumfom učvrstili čelnu poziciju u italijanskom šampionatu, umnogome zahvaljujući reprezentativcu Kameruna Andrea Zambo Angisi

Domaćin je poveo već u šestom minutu i to nakon lepe akcije po levoj strani, probio je Mario Rui i uputio odličan centaršut koji je u gol pretvorio Andre Zambo Angisa.

Reprezentativac Kameruna bio je u centru pažnje i šest minuta kasnije kada je bio i incijator akcije, pretrčao skoro pola terena i savladao nemoćnog Vanju Milinkovića Savića. Moraće reprezentativci Srbije da obrate posebnu pažnju na njega na predstojećem Mundijalu...

Nije Vanja Milinković Savić imao sreće ni u 37. minutu, raspoloženi Kviča Kvaratskelija probio je po levoj strani i uz pomoć stative zatresao mrežu za ogromnu prednost "partenopeija".

Torino se i pored toga nije predavao, Antonio Sanabrija je u finišu prvog poluvremena smanjio zaostatak svoje ekipe, ali u nastavku igre "bikovi" nisu uspeli da meč uvedu makar u neizvesniju završnicu.

Uz to, isključenje je zaradio trener Torina Ivan Jurić zbog nervozne reakcije nakon pada Singa koji sudija nije okarakterisao kao prekršaj.

Nervoza se prenela i na teren, pa je i reprezentativac Srbije Saša Lukić "požuteo", dok je još jedan "orao" Nemanja Radonjić zaigrao na ovom meču i to u poslednjih pola sata meča.

Napoli je prvi sa 20 bodova, tri više od Atalante koja tek treba da odigra svoju utakmicu protiv Fiorentine sutra, dok je Torino deveti sa 10 bodova.

Пласман обезедио SofaScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke