Srbin je glavni na "Ostrvu" i ide ka rekordu - Mitrović krči put Fulamu ka Premijer ligi!

Autor: Nemanja Janošev
subota 15.01.2022.
18:09
Izvor: Sportske.net

Nestvarna sezona.

@FulhamFC/Twitter
@FulhamFC/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama savladali su Bristol siti sa 6:2 (5:2) na svom "Krejven kotidžu" u meču 27. kola Čempionšipa.

Utakmica sa pregršt golova, od kojih je većina viđena u prvom poluvremenu, rešena je u korist Fulama koji je na ovaj način iskoristio poraz Bornmuta od Lutona i preuzeo čelo tabele najjače druge lige na svetu.

Spektakularan meč odigrala je ekipa Marka Silve na čelu sa Aleksandrom Mitrovićem koji je postigao het-trik u roku od 25 minuta i usput zabeležio asistenciju za Kebana. Tako je došao do kote od 27 golova u ovoj sezoni Čempionšipa, a rekord Ivana Tonija je 30. Tek je sredina januara i nema sumnje da će Srbin uskoro oboriti ovo dostignuće napadača Brentforda.

Trebalo bi napomenuti da je Mitrović odigrao 24 utakmice ove sezone, a isto tako, zanimljivo je istaći da je ostatak ekipe Fulama postigao ukupno 10 golova više od napadača reprezentacije Srbije. Golove Mitrovića možete pogledati OVDE.

Veljko Paunović je sa svojim Redingom doživeo poraz od Midlzbroa od 2:1 uprkos tome što su do 84. minuta imali prednost golom Endija Kerola. Kruks je sa dva brza gola definitivno zagorčao život srpskom stručnjaku na klupi tima iz Berkšira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke