Srećno, Marko! Za početak - OSAM finala!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2020.
17:13
Izvor: Sportske.net

Posle dužeg iščekivanja, srpski stručnjak danas počeo sa radom u moskovskoj Lokomotivi.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Narednog vikenda nastavlja se i ruska Premijer liga posle tri meseca pauze, a ekipa moskovske Lokomotive će završnicu sezone odigrati pod vođstvom novog trenera - Marka Nikolića.

On je na toj poziciji nasledio Jurija Sjomina, koji iza sebe ima dva uzastopna plasmana u Ligu šampiona, a ekipu je ostavio na drugom mestu na tabeli, sa devet bodova manje u odnosu na vodeći Zenit, osam kola pre kraja sezone.

Marko Nikolić će kao prvi cilj imati da u narednih osam kola obezbedi još jedan plasman Lokomotive u Ligu šampiona, ali to neće biti nimalo lako, jer trećeplasirani Krasnodar ima isti broj bodova, Rostov zaostaje tri boda na četvrtom mestu, a CSKA na petom ima pet bodova manje od Lokomotive.

''Srećan sam što sam ovde, ovo kao da je potpuno novi život za mene, pošto sam proveo dve nedelje u hotelu zbog izolacije! Srećan sam što sam konačno stigao u Bakovku, što sam se upoznao sa igračima i zaposlenima u klubu, što sam mogao da povedem trening!

Prvi utisci su pozitivni, ali oni nisu preterano bitni. Bitno je kakvi ćemo biti 22. jula, sad svi mislimo o tome. Pred nama je osam utakmica, osam finala! Zato što želimo da igramo u Ligi šampiona naredne sezone'', poručio je Nikolić uoči današnjeg treninga.
-
baner 6
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke