Srpski napadač odbio Super Pipa Inzagija

Autor: Boris Jovanović
petak 20.01.2023.
09:26
Izvor: Sportske.net

I dalje čeka priliku...

UEFA
UEFA

Povezane vesti

Marko Lazetić ne dobija šansu u Milanu. Ove sezone je samo jednom bio na terenu, što je negde i normalno, kao veoma mlad je stigao u Italiju i teško je nametnuti se u slavnom klubu koji se bori za vrh tabele.

Ne ide "Rosonerima" najbolje, teško će odbraniti "Skudete", glatko su izgubili u Superkupu u Rijadu od komšija, sledi u utorak gostovanje Laciju u Rimu, imaće par dana odmora više zbog dugog puta.

Kako se saznaje, Lazetić je odbio da ode na pozajmicu u Kalabriju. Želeo ga je Filipo Inzagi, legendarni napadač i bivši trener Milana, koji je sada na klupi Ređine. Klub je na drugom mestu, poziciji koja znači direktan plasman, "Super Pipo" je već ulazio iz nižeg ranga u Seriju A, svojevremeno vodeći Benevento. Imaju zanimljiv tim, tu je veteran Menez, ali i takođe iskusni stranci, Žoel Obi, Paragvajac Santander, Poljak Ćionek i Slovenac Majer.

Lazetić je navodno odbio ponudu, želi da ostane u Milanu i bori se za mesto pod suncem, ali teško da će dobiti priliku i tokom proleća. Eliminisani su iz kupa, a u LŠ igraju protiv Totenhema u narednoj rundi, svakako da elitno takmičenje nije ono u kome će Pioli pružiti šansu mladim igračima...

Na mečeve Serije B na AdmiralBetu možete se kladiti OVDE, za vikend Kalabrezi dočekuju Ternanu, zanimljivo da je Inzagijev tim osvojio više bodova van "Arekija" na putovanjima, nego pred svojom dobro poznatom, vatrenom publikom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke