Srpski "narednik" Sergej: "Tuča? Kakva tuča, nisam video ništa..."

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.10.2021.
09:24
Izvor: Sportske.net

U Italiji dosta bure posle jućerašnjem meča na "Olimpiku"

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Nemile scene posle utakmice Lacija i Intera, na kraju radovali su se "Orlovi", a isključen je Felipe Alberto jer je sudija procenio da se rugao doskorašnjem saigaču Korei. Međutim, on tvrdi da se šalio sa prijateljem.

Posle meča bilo je nemilih scena, najveća zamerka igrača Intera je što kod drugog gola Lacio nije izbacio loptu kada je Dimarko bio povređen.

Ali, Inter je imao loptu i Lautaro je šutirao na gol, kako kaže Sari, ako je neko trebalo da izbaci loptu onda su to gosti.

Mediji pišu da je rasprava i čak fizički sukob nastavljen u tunelu.

Da li je Sergej koji je zapečatio sudbinu svoje omiljene žrtve Intera učestovao u tome.

"Tuča, kakva tuča? Ništa nisam video, ja sam ostao na terenu da slavim pobedu sa navijačima, nisam video šta se desilo", kaže "Narednik".

On je dodao da je najvažnije ostati na zemlji nakon pobede, da Lacio čeka meč protiv Marseja u LE.

Srbin kaže da se nada da je Sari zadovoljan onim što je video, ne samo u smislu pobede, već borbe igrača, želje i zajedničke žrtve.

"Ne smemo da igramo kao u Bolonji, moramo da u svaki meč uđemo kao u derbi protiv Rome i meč protiv Intera. Problem je ako samo pobeđujemo u velikim utakmicama, to znači da imamo pogrešan pristup. Svaki meč je važan", dodao je SMS čiji tim je pobedom stigao do petog mesta na tabeli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke