Šta će reći njegovi Španci? Rafa otkrio gde vidi sebe u budućnosti

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 05.04.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Englezi ostali u srcu.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Trofejni španski trener Rafael Benitez, koji je već više od dva meseca bez angažmana nakon što je krajem januara napustio Kinu otkrio je mu u ovom trenutku više odgovara klupski od reprezentativnog fudbala.

"Još ne razmišljam o preuzimanju neke reprezentacije. Više preferiram svakodnevnu saradnju sa igračima", rekao je Benitez za špansku Marku.

Osvajač Lige šampiona sa Liverpulom se u poslednje vreme dovodio u vezu sa povratkom u evropski fudbal, ali i dalje čeka novi izazov.

"Već sam dobio nekoliko ponuda poslednjih meseci, ali ili nije bio pravi trenutak ili mi se nije dopao projekat. Potrebno mi je vreme da provedem sa porodicom. Želim da pronađem ambiciozan klub, koji se takmiči za trofeje ili neki u razvoji koji bi u budućnosti mogao da napravi nešto veliko", rekao je Benitez.

Dodao je da nosi zadovoljavajuća iskustva iz Premijer lige gde je osim Liverpula trenirao Čelsi i Njukasl.

"Zbog toga mi je pripritet da se vratim u Englesku. Moja porodica je tamo i uz dužno poštovanje ostalim ligama reč je o najkompletnijem šampionatu", rekao je Benitez koji nije želeo da isključi odlazak i u neku drugu ligu ako mu se ambicije preklope sa klubom koji ga želi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke