Šta igrači Junajteda zameraju Solskjeru? Horor serija mečeva, naslednik može biti samo jedan!

Autor: Boris Jovanović
utorak 12.10.2021.
10:45
Izvor: Sportske.net

Ole za sada nije u opasnosti, ali za par nedelja bi mogao da bude...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Nema nikakvih pouzdanih informacija o tome da će Ole Gunar Solskjer u dogledno vreme biti smenjen, ali engleski mediji tvrde da je Norvežanin pod pritiskom.

Junajted je dobio samo dve od poslednjih šest utakmica pa je sudar sa Lesterom u gostima jedan od ključnih. Iako su gazde uverene da je Ole pravi čovek za posao, novi poraz, od "Lisica" kojim ne ide ove sezone bi mu sigurno zaljuljao klubu.

Nakon dolaska Varana, Ronalda i Sanča apetiti su porasli, pa iako je Solskjer imao neke dobre rezultate, poslednje trofeje na "Old Traford" doneo je njegov prethodnik Murinjo. 

I pored onoga što se desilo sa Ronaldom, nezadovoljstva Portugalca jer je meč poslednjeg kola počeo sa klupe, većina igrača je uz menadžera.

Međutim, postoji i druga stvar, većina takođe smatra da neko od trenera sa većim iskustvom od Karika i Kierana MekKene treba da vodi treninge, odnosno da Solskjer nema nekog iskusnijeg u stručnom štabu, što je mana.

Klub opterećuje i situacija oko Pogbe kome ističe ugovor, ali i nezadovoljstvo Kavanija koji nije očekivao dolazak Ronalda, a onda i klupu.

Nema kontakta sa drugim menadžerima, ali, ako se situacija ne popravi, navodno će se klub okrenuti traženju naslednika. Konte je veoma motivisan da stigne na klupu "Đavola", ali je Ronaldo prepreka. Tu na scenu stupa Zidan, koga bi Varan i Kristijano oberučke prihvatili. Od domaćih kandidata, pominjan je Irac Brendan Rodžers, ali ta opcija nema puno pristalica u klubu.

No, za sada je rano, mada raspored nije nimalo jednostavan. Posle Lestera, "Đavoli" igraju možda i ključni meč sa Atalantom na "Old Trafordu", sledi zatim veliki derbi sa Liverpulom, pa gostovanje Totenhemu i posle gostovanja u Bergamu gradski derbi sa Sitijem. To je zaista veoma teška serija, ako ove ispite Soslkjer ne položi uspešno, biće u velikom problemu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke