Šta je iznerviralo Milan i kakve su opcije za Donarumu?

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.05.2021.
08:19
Izvor: Sportske.net

Dolazak Manjana golmana Lila je teško shvatiti, osim kao poruku Donarumi...

 EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Dolaskom Majka Manjana u Milan, izgleda da je završeno poglavlje "Donaruma". Golman Lila je stigao u Italiju, potpisaće ugovor na pet godina, sa bonusima suma je oko tri miliona evra po sezoni. Novom francuskom šampionu plaćeno je 15 i mnogi veruju da je ovo poruka standardnom golmanu i Milanov potez koji pokazuje da nema prostora za dogovor.

Sezona je završena, Donaruma ćuti, ali Milan nema nameru da poveća ponudu, 7 miliona po sezoni, plus milion od lako dostižnih bonusa.

To nije najviše što Donaruma može da dobije, kako piše današnja "Gazeta" on nema snage da kaže "ne" Juventusu koji je spremio ugovor od desetak miliona. To je navodno iznerviralo ljude u Milanu.

Donaruma ne bi u Torino, ako bude imao opciju da ode iz Italije, na potezu je Rajola. Navodno, PSŽ nije zainteresovan, mada je teško verovati da ne bi uzeli bez obeštećenja jednog od najboljih golmana Evrope. Priča se da Laporta pregovara sa Rajolom, u tom slučaju bi Ter Štegen bio na prodaju, ali to su nagađanja.

Čini se da u PL, pre svega u Čelsiju, Italijan može da dobije najviše novca, ako bi se "Plavci" oslobodili najskupljeg u istoriji Kepe, onda bi put za Donarumu bio otvoren, borio bi se sa Mendijem za mesto na golu.

Sledi rasplet, da li je ovo kraj u Milanu za momka koji je debitovao pre šest godina kao klinac na insistiranje Siniše Mihajlovića i stigao do reprezentacije i nezvanične titule Bufonovog naslednika. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke