Šta je Juventusov plan? Sanča žele pod ovim uslovima, Francuz zamena za Francuza!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.06.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ko menja Rabioa?

EPA-EFE/ISABEL INFANTES
EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Povezane vesti

Juventus su do sada definitivno napustili Koni De Vinter, Kajo Žorž, Aleks Sandro i Andrien Rabio (istekao ugovor, ali postoji mogućnost ostanka), traže se pojačanja na svim pozicijama i za sada nema zvaničnih informacija od strane kluba o dolascima. 

Ipak, postoji interesovanje za veliki broj fudbalera, jedan od njih jeste i Džejdon Sančo. 

Junajted je postavio cenu od 40 miliona evra za ovog fudbalera, ali Juventus ne želi to da plati, već ga želi na pozajmicu sa pravom otkupa. 

Vezni red je najviše problematičan, ali traže se rešenja, Kefren Tiram je vezni fudbaler Nice koji ima odličnu sezonu iza sebe, veoma je visok za jednog veznog igrača (192) i ima ozbiljan potencijal. Bio bi odlična zamena za Rabioa ukoliko iskusniji Francuz napusti klub. 

Još jedan je u opticaju, a to je Teun Kopmajners, ozbiljan fudbaler koji nastupa za Atalantu, ali se čini u ovom trenutku da je cena za njega previsoka i da Juve neće krenuti po ovog veznog igrača. 

Uglavnom, tek je počeo prelazni rok, pred Juventusom je dug put i osnaživanje ključnih tačaka u timu, ali ne izgleda kao da imaju ozbiljan plan.

Biće ovo dugo leto za navijače Juventusa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke