Šta je Mihi pokvarilo raspoloženje posle nove pobede?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.03.2019.
23:45
Izvor: Sportske.net

Hoće li biti sve u redu do sledeće utakmice?

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Ekipa Bolonje se preporodila od dolaska Siniše Mihajlovića, a to je pogotovo vidljivo u posldnja tri kola u kojima je ostvarila sve tri pobede - protiv Kaljarija, pa Torina, a večeras i protiv Sasuola (2:1) u dramatičnoj završnici.

Najnovijim trijumfom Mihajlovićev tim je konačno izašao iz zone ispadanja, gde je sada upao Empoli, pa srpski stručnjak ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

''Ja sam još pre nego što sam došao u Bolonju smatrao da ovaj tim može mnogo više i bolje. Ovo je veoma važna pobeda, sada smo izvan zone ispadanja, ali do kraja ima još devet kola'', podseća Mihajlović.

Ipak, ima i nešto što ga brine posle večerašnje utakmice, i to kada je u pitanju čovek odluke, Matija Destro, strelac pobedonosnog pogotka u poslednjim trenucima nadoknade vremena.

''Destro se povredio prilikom proslave pogotka, ali nadam se da nije ništa strašno, jer ga želim u timu u sledećem vanrednom kolu tokom nedelje'', istakao je Mihajlović.

Bolonja u sledećem kolu gostuje u Bergamu, gde će odmeriti snage sa Atalantom, a taj meč je na programu u četvrtak od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke