Šta je problem sa Sergejem?

Autor: Boris Jovanović
sreda 29.06.2022.
18:52
Izvor: Sportske.net

Zbog čega nikako da ode iz sredine koju je davno prerastao?

 EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI
EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić je i dalje bez ponude. Pisali smo, Lacio razmatra da mu ponudi novi produžetak ugovora, ko zna koji po redu, da mu dodatno poveća platu i da umesto njega proda Luisa Alberta.

Igli Tare, direktor kluba je opet u Londonu, ponovo se pominje Čelsi, ali bi oni mogli da ponude igrače u razmenu, Loftusa-Čika, golmana Kepu ili Emersona Palmijerija. Međutim, Lotito traži novac, i dalje je suma između 70 i 80 miliona jedino što prihvata Lacio.

I to je problem. Sergej je godinama među najboljim igračima Serije A, ali niko ne želi da plati toliki novac. Jeste čudno, u pitanju je čovek sa dabl-dablom ove sezone u ligama petice, i fudbaler koji godinama igra u sjajnoj formi.

Ali, Junajted želi De Jonga, odlaskom Leonarda PSŽ više i ne razmišlja o njemu, pričalo se da sa Juventusom praktično ima dogovor oko plate, ali oni nemaju novac za tako veliki transfer.

Iz Španije nije bilo ponuda, iako su dovođeni slabiji igrači u divove sa Iberije za veći novac.

Šta nedostaje Sergeju?

Maurisio Pišeda bivši fudbaler Lacija kaže da se Sergej nije potvrdio na međunarodnoj sceni.

Naime, Lacio ne igra Ligu šampiona, uz to, iako je Srbija u Kataru, daleko od toga da je SMS glavni igrač nacionalnog tima, iako naravno ima Piksijevo poverenje. Kada uzmete u obzir te činjenice i onda nije čudno što veliki klubovi koji jedini mogu da plate ove faraonske sume traže igrače koji su zablistali u Ligi šampiona ili eventualno dovode Južnoamerikance koji su uvek u modi i rano izbijaju u prvi plan u brazilskim i argentinskim klubovima. 

Neki smatraju da je do menadžera, da Kežman ne može ono što recimo može Mendeš, ali čini se da je to preterivanje, jer Sergej igra strašan fudbal i to sa agentom nema veze.

Sve u svemu, osim ove priče o Čelsiju, za sada nema nikakvih naznaka da se nešto dešava kada je odlazak Srbina iz Lacija u pitanju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke