Šta je sa Hulkom? izgubio skoro 5kg na jednoj utakmici!

Autor: Mladen Heleta
utorak 28.11.2023.
18:15
Izvor: Sportske.net

Ali i odigrao sjajno.

EPA-EFE/Yuri Edmundo
EPA-EFE/Yuri Edmundo

Povezane vesti

Fudbaler Atletiko Mineira i bivši reprezentativac Brazila Hulk, izgubio je skoro pet kilograma tokom utakmice protiv Gremija u subotu uveče.

Nekadašnji igrač Porta, Zenita i Šangaja, koji ima 37 godina, je pred meč imao 97,4 kilograma, dok je nakon utakmice stao na vagu koja je pokazala 92,5 kilograma.

Kada je Hulk u pitanju, to nije prvi put da mu se dešavaju slične stvari, a situaciju je objasnio klupski lekar Roberto Kjari.

"Mnogo se znoji, što nije loša stvar, jer se na taj način izbacuje toplota iz organizma. A taj proces omogućava da se kilogrami brže tope", istakao je Kjari.

Hulk je na utakmici sa Gremijom u sklopu 35. kola brazilske Serije A upisao gol i asistenciju, a njegov tim je pobedio sa 3:0.

U Brazilu se inače vodi neverovatna borba za titulu u kojoj učestvuje šest ekipa, među njima su i Atletiko Mineiro i Gremio, a do kraja su ostala još tri kola.

Atletiko je četvrti sa 60 bodova, a Gremio sa 59 deli peto mesto sa Bragantinom. Ispred su Palmeiras i Flamengo sa po 63 boda, te Botafogo koji ima 62.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke