Šta je sa Kalafjorijem? Arteta zabrinut!

Autor: Mladen Heleta
sreda 23.10.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Povreda u zao čas.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Italijanski univerzalni defanzivac Rikardo Kalafjori je ovog leta pojačao Arsenal iz Bolonje, za kratko vreme je pokazao da će biti veliki adut "tobždija" ove sezone, i to na poziciji levog beka, ali je sinoć morao da napusti teren u 72. minutu susreta protiv Šahtjora (1:0) u sklopu trećeg kola Lige šampiona.

Povreda koju je zadobio na tom suretu zabrinula je mendažera Mikela Artetu, koji iz istog razloga u poslednje vreme ne može da računa ni na Bukaja Saku..

"Nemam u ovom trenutku tačnu informaciju o čemu se radi, ali svakako ne izgleda dobro. Osetio je bol u kolenu, pokušao je da igra, ali nije mogao. Videćemo nakon detaljnijih lekarskih pregleda šta je po sredi", rekao je  Arteta.

Ipak, španski stručnjak ima razloga i za zadovljstvo, jer je njegov tim uspeo da ostvari važan trijumf u Ligi šampiona i napravi dobru uvertiru pred veliki derbi  Premijer lige protiv Liverpula koji je na programu u nedelju od 17.30 sati u Londonu.

"Imali smo pauzu zbog obaveza reprezentacija i neki igrači su zaista umorni, pa nismo ni očekivali da ćemo biti puni energije na ovom suretu. Pred nama je nekoliko dana odmora i rehabilitacije i ne brinite ništa, moji igrači će leteti na terenu protiv Liverpula", rekao je Aretata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke