Šta još treba da se dogodi da Luka postigne gol, propala i odlična asistencija...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.01.2020.
21:08
Izvor: Sportske.net

Ne ide, pa ne ide...

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Večeras u Džedi Real i Atletiko Madrid se bore za trofej španskog Superkupa, a ovaj meč bio je i odlična prilika za Luku Jovića da konačno razbije maler kada su golovi u pitanju.

Zidan ga je od prvog minuta poslao na teren, u pojedinim situacijama Jovićev pogodak je ''visio u vazduhu'', ali mrežu opet nije uspeo da zatrese.

Najbliži golu bio je u 51. minutu meča, kada je sve lepo uradio, osim završnog udarca, šutirao je iskosa sa leve strane, a lopta je prohujala tik pored leve stative.

Petnaestak minuta kasnije, Jović je odlično asistirao sa desne strane za Valverdea, koji je bio potpuno zaboravljen od protivničke odbrane u kaznenom prostoru, ali je početnički reagovao na Jovićev centrašut. Zahvatio je loptu glavom, pa njome pogodio u svoja kolena, od kojih se lopta odbila izvan željenog cilja...

Jović je u 83. minutu izašao iz igre, zamenio ga je Marijano Dijaz, a utakmica je ušla u produžetke, pošto u regularnom toku nije bilo golova.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 13.01.2020
15:48

Šta još treba da se dogodi da Luka postigne gol? Dovoljan je prelazak u Rayo Vallecano, gde mu je i mesto i eto golova...

avatar
neme
Monday, 13.01.2020
01:44

On je finiser ne igra on nesto u polju ako uspe da ih ubedi da je mocan u sesnaest davace 30golova u sezoni

avatar
fadsasdfads
Sunday, 12.01.2020
23:49

Precenjen igrac koji nije za Real

avatar
The 8th King of Rome
Sunday, 12.01.2020
23:29

Klasičan sidraš... Vec duze vreme ga pratim kao da ceka da ga pogode saigraci sa pasom. Luka nudi se malo trckaraj oko odbrambenih igraca pridji po loptu. Nema sta sad da se cuvas moras da grizes kao da imas neograniceno kondicije pa kad se oslobodis okova i krenes kao u antrajhtu lako ces rasporediti snagu

avatar
Offside
Sunday, 12.01.2020
22:46

Treba da se desi da decko pocne malo da se ukljucuje u igru!Luka se previse seta po terenu i kada Real ima loptu i kada ju je imao Atletiko i tako je radio celo vreme..Kretnja bez lopte je ravna 0,pregled igre isto tako,probudio se u drugom poluvremenu ali ni onda nije imao nista preterano veliki ucinak.Decko mora pod hitno da se aktivira jer je ocigledno da je problem u njemu!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 12.01.2020
23:35

Bas tako, to je njegov najveci problem. Benzema ucesvuje u igri, izvlaci se na stranu, vraca nazad a Luka samo ceka da mu neko namesti zicer.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 12.01.2020
22:45

Ne mogu da ga obore nikako :D