Šta mislite, kazna zbog Mbapea, ili kazna za Mbapea?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 10.10.2021.
10:24
Izvor: Sportske.net

Nama je nerealno i jedno i drugo...

EPA-EFE/Alessandro di Marco
EPA-EFE/Alessandro di Marco

Povezane vesti

PSŽ je krenuo u ofanzivu. Kako tvrde španski mediji, Leonardo je dobio mig od vlasnika iz Dohe da izvrši pritisak zbog pregovora koje Real iz kulisa vodi sa Kilijanom Mbapeom. Ovo pomalo čudi, jer Florentino Perez ima ogromne poslovne interese u Kataru.

Leonardo je rekao da je neprihvatljivo da Real već dve godine pregovara sa Mbapeom koji je pod ugovorom i sa kojim bi teoretski mogli da se dogovaraju tek od 1. januara. Bilo kako bilo, Brazilac traži da Real bude kažnjen od strane UEFA kaznu za Madriđane.

"Oni naravno ovo demantuju, ali svi znamo da pregovaraju, ovo je nepoštovanje kluba, ali i samog igrača", tvrdi Leonardo. 

On je dodao da PSŽ nije odustao da i dalje pokušavaju da produže ugovor.

"Mi i dalje planiramo budućnost sa Kilijanom, on je idealan saigrač za Mesija i Nejmara", dodao je Leonardo na Festivalu Sporta u Trentu na severu Italije.

Naravno, ovo je odmah pokrenulo priče da je nada "Svetaca" Mbapeova mama koja nezavisno od sina vodi pregovore sa klubom, i navodno tvrdi da može da ga ubedi da ostane. 

Ipak, Francuz je prošle nedelje u razgovoru za L'Ekip oprezno obilazio oko teme. a u Španiji smatraju da je sve rešeno i da će on sigurno naredne godine igrati za Los Blankose.

U redakcijskim komentarima se ističe da Leonardo promašuje poentu i da bi, ako mu je do kazne trebalo da kazni igrača, a ne da traži sankcije za Real...

Ali, jasno to se neće dogoditi, ovim potezom bi PSŽ uništio i ono malo nade da će Mbape promeniti odluku, prihvatiti ponudu da postane najplaćeniji igrač u istoriji fudbala i nastavi da nosi dres Pari Sen Žermena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke