Šta sad, Aurelio? Stiglo "NE"!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 11.10.2023.
19:45
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da krene u drugom smeru.

EPA-EFE/Ronald Wittek
EPA-EFE/Ronald Wittek

Povezane vesti

Fudbalski klub Napoli još uvek nije zvanično otpustio trenera Rudija Garsiju, ali pitanje je trenutka kada će se to dogoditi.

Jasno je da to nije bio savršeni "fit", zapravo, je daleko od toga jer šampionska ekipa Napolija ne uspeva da se sastavi. Zabeležili su već dva poraza u Seriji A i od tima koji je bio strah i trepet sa Lućanom Spaletijem prošle sezone, sada olako primaju golove i pritom se kreiralo nezadovoljstvo unutar tima zbog pojedinih odluka Rudija Garsije.

Sve to će rezultirati njegovim otkazom. Napoli radi na raskidu saradnje prema kojoj će Francuzu biti isplaćeno oko 3.000.000 evra obeštećenja, ali u istom trenutku radi i na pronalaženju njegove zamene. 

Naime, italijanski mediji su pisali o tome da je Aurelio de Laurentis zakazao sastanak sa Antonijom Konteom za danas popodne, ali je temperamentni strateg odlučio da ne prihvati ponudu prvog čoveka Napolija.

Tim povodom, on se oglasio na društvenoj mreži Instagram na kojoj je napisao sledeće:

"Povezivan sam sa mnogim važnim klubovima, ali za sada, moj plan je da čekam i uživam sa mojom porodicom".

Pitanje je šta to čeka Antonio Konte ili čime to tačno u kontaktima sa Napolitancima nije bio zadovoljan budući da su mediji sa "čizme" bili uvereni da će dogovor da se obistini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke