Šta se dešava sa Azarom? Maler koji prelazi sve granice

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 15.03.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net

Belgijanac nije jutros trenirao.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Malerozni fudbaler Real Madrida Eden Azar nije obavio jutrošnji trening sa saigračima, dan pred revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Atalante.

Kraljevski klub će u utorak uveče dočekati italijanski tim sa golom prednosti u borbi za plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja, ali izvesno bez pomoći belgijskog reprezentativca.

Azar je povredio mišić početkom feburara i bio je otpisan za prvi duel pre nešto manje od tri nedelje u Bergamu, ali su se u Madridu nadali da bi mogao da bude spreman za revanš.

Sudeći po tome da nije trenirao 36 sati pred početak duela male su ili gotovo nikakve šanse da će i zaigrati.

Azar se pre dva dana vratio na teren kada je protiv Elčea odigrao 15 minuta ušavši umesto Karlosa Vinisijusa, ali već danas nije bio na raspolaganju treneru Zidanu.

Duel između Reala i Atalante počinje u utorak od 21 sat na stadionu "Alfredo Di Stefano", dok će u istom terminu Mančester siti pokušati da odbrani prednost od dva gola protiv Borusije iz Menhengladbaha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Monday, 15.03.2021
13:00

eo strucno da vam kazem sta se desava Čovjek je zavrsio fudbalsku karijeru, nikad vise nece igrati na onom top nivou na kakvom je igrao u Čelsiju a ove iz Reala je blam da to priznaju jer su bukvalno prosuli 160m niz vodu. Eto strucno objasnjenje. Ko god misli da ce se ovaj igrac vratiti i biti u formi, razocaracu ga, nece.