Šta se dešava sa Markusom Rašfordom?

Autor: Sportske Net
sreda 12.01.2022.
16:45
Izvor: Sportske.net

Nije dobro...

EPA-EFE/GLYN KIRK / NMC / AFP
EPA-EFE/GLYN KIRK / NMC / AFP

Povezane vesti

Markus Rašford ne igra onako kako smo odnjega navikli. I veliki problem je što nije samo upitan kvalitet njegove igre, već i želja za istom, što je bilo vidljivo na poslednjem meču Junajteda sa Aston Vilom.

Britanski "Telegraf" potvrđuje da se Rašford oseća očajno u želji da povrati staru formu. 

"Provodi do 12 sati dnevno u 'Karingtonu' i ispituje Kristijana Ronalda o tome šta jede, ali i o tome kakva mu je mišićna masa bila u njegovim godinama. Uznemiravaju ga optužbe da mu nedostaje posvećenosti s obzirom na njegovu ljubav prema Mančesteru. Rašfordu je previše stalo i povremeno je preuzimao previše odgovornosti i žrtvovao se za Junajted", prenosi ovaj list. 

Kako piše "Telegraf" engleski fudbaler ne sumnja u svoje sposobnosti i razume se da prihvata da ne igra dobro, da nije dovoljno dinamičan i da ne ispunjava prirodni talenat koji su drugi stariji igrači opisali kao 'fenomenalni'.

Evidentno je da Rašford ne ispunjava formu doraslu igri u klubu kakav je Mančester junajted, a pitanje je i da li će uspeti da je povrati. Ono što je svakako neophodno, jeste da mu se da još nekoliko prilika ne bi li dobio na kontinuitu u igri. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke