Šta se dešava u Sutjesci posle blamaže u Andori, ko je kriv? Uprava: ''Mi nismo. Čekamo da se javi krivac''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.08.2023.
19:35
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Navijači očekuju promene.

EPA/SALVATORE DI NOLFI
EPA/SALVATORE DI NOLFI

Povezane vesti

Zaista teško leto za crnogorski fudbal čiji su se predstavnici prilično osramotili na evropskim nastupima. Najpre je Budućnost izgubila od islandskog Brejdablika u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona sa čak 5:0, a onda je Sutjeska u četvrtak dozvolila sebi da i pored pobede od 2:0 na svom terenu u kvalifikacijama za Ligu konferencija izgubi od predstavnika Andore, ekipe Santa Kolome sa 3:0 u revanšu posle produžetka.

Verovatno ni najveći fudbalski pesimisti u Crnoj Gori nisu mogli da očekuju ovakve rezultate, a šta posle svega kažu u Sutjesci?

Predsednik Upravnog odbora kluba Marko Mitrović se oglasio u izjavi za ''Vijesti'', gde je u ime uprave poručio da rukovodstvo nije odgovorno za ono što se dešava na terenu.

"Mislim da ne snosimo nikakvu odgovornost za igru na terenu. 

Za igru na terenu odgovornost treba da snose igrači i stručni štab. A mi kao odgovorni ljudi čekamo da vidimo da li će neko izaći i reći - ja sam pogrešio. 

Ako ne - onda ćemo mi da delujemo. 

Čekamo da vidimo da li će neko iz stručnog štaba da kaže da nije radio kako treba. Ako ne, UO će zasedati i neke ljude pozvati na odgovornost.

Trener Nenad Brnović ima ugovor na dve godine. Mi čekamo da vidimo kako će on reagovati. Čekamo da vidimo kako će biti protiv Arsenala i Jedinstva. 

Onda ćemo da reagujemo, ako to ne bude kako treba. Čekamo i da se trener oglasi - ne samo Vama, nego i nama. Verovatno ćemo danas imati neki razgovor. Očekujemo i mi od njega da nas pozove", poručio je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke