Šta se ovde desilo? Opet Ronaldo, ali Lingard je tema broj jedan! Vardi 150 ne pomaže Lesteru

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 19.09.2021.
17:00
Izvor: Sportske.net

Matić asistirao!

@Manchester United
@Manchester United

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Vest Hem sa 2:1 (1:1) u Londonu u 5. kolu Premijer lige.

Odličan meč, posebno u prvom poluvremenu, viđen je u prestonici Engleske. Mučio se Junajted, gubio, ali još jednom su se vratili posle zaostatka kada je Said Benrahma uz pomoć Rafaela Varana koji je skrenuo loptu u mrežu De Hee doneo prednost svom timu.

Imali su "čekićari" još prilika, preko Součeka i Bovena, bilo ih je i za Junajted kada je gađao Bruno Fernandeš, a odbranio Fabijanski, da bi potom Krisitjano Ronaldo ponovo bio brži od protivničkog golmana i odličnom reakcijom izjednačio pred pauzu.

Nešto slabije bilo je drugo poluvreme, da bi potom usledila dramatična završnica.Džesi Lingard je ušao u finišu i sjajnim pogotkom doneo Mančester junajtedu preokret. Nije se radovao protiv kluba u kojem je eksplodirao prošle polusezone, ali tu nije bio kraj uzbuđenjima.

Luk Šo je skrivio penal budući da se razmahao rukama u svom šesnaestercu i Martin Etkinson je dosudio penal. Tada je Dejvid Mojes sa klupe uveo Marka Nobla koji je odmah preuzeo odgovornost i - promašio! Sjajno mu je odbranio David de Hea i sačuvao tri boda Junajtedu koji sada deli prvo mesto za najvećim rivalom Liverpulom. Sada će i Dejvid Mojes morati da se počeše po glavi i razmotri svoju odluku.

Brajton je pobedio Lester golovima Nila Mopeja i Danija Velbeka (2:1) dok je jedini pogodak za "lisice" upisao Džejmi Vardi, što je ujedno bio i 150. put da se našao u listi strelaca Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke