Šta se ovo dešava u Čelsiju, dao gol i razbesneo saigrače!

Autor: Boris Jovanović
sreda 19.01.2022.
10:39
Izvor: Sportske.net

Sa terena, sukob se preneo u svlačionicu...

AP Photo/Matt Dunham
AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Čelsi je van trke za titulu, posle remija u Brajtonu stvari su jasne, veliki cilj ove sezone, Tuhel neće ostvariti. Siti je prejak, "Plavci" su gubili previše bodova protiv slabijih timova, evropski šampion je treći, ima meč više i 12 bodova manje od Sitija, to se ne stiže u ovom trenutku sezone, pogotovo što je ispred njih i Liverpul.

Situacija nije dobra, sve što se dešavalo oko Lukakua je poremetilo tim, plus neki igrači nisu zadovoljni, pogotovo oni koji igraju manje, ali i oni koji još nisu potpisali ugovor i slušaju ponude, recimo Ridiger i Kristensen. Najnovija situacija u poluvremenu duela sa Brajtonom pokazuje da su svi na ivici nerava.

Zijeh je dao gol u prvom delu, ali nije slavio na Ameksu što je valjda njegov način da pokaže da nije zadovoljan tretmanom.

To se nije dopalo saigračima, a Lukaku je otišao najdalje. Danas mediji u Engleskoj pišu o tome da se sukob sa terena kada su izlazili posle prvog dela i kada je Zijeh stavio ruku na usta i nešto ljutito (po izrazu lica) pričao saigraču nastavio u svlačionici i da je Belgijanac sprečen da se fizički obračuna sa Marokancem. Ovo nije potvrđeno, verovatno ćemo jednom saznati istinu, ali u svakom slučaju pokazuje kakva je atmosfera. 

Tuhel je pokušao da minimizira celu priču uz tvrdnju da je normalno da se igrači sporečkaju, da nisu zadovoljni partijama, da žele više, da hoće veću minutažu, a Zijehovu reakciju kod gola je opisao kao umor. 

Bilo kako bilo Brajton je uzeo bod u nastavku, Čelsi čeka londonski derbi sa Totenhemom, a nakon toga će se, kako je Nemac rekao, ekipa odmoriti. Evropski šampion se plasirao u finale Liga kupa, u top 16 ih čeka Lil, a posle pauze, pet februara kod kuće će imati meč FA kupa protiv Plimuta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke