Šta se ovo dešava, vozovi za Madrid prolaze dva puta? Ko će biti novi trener Reala?

Autor: Boris Jovanović
subota 29.05.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Nekad su svi trčali u Real, sad su se izgleda vremena promenila...

EPA-EFE/Angel Diaz
EPA-EFE/Angel Diaz

Povezane vesti

Real i dalje traži trenera. Naime, oni za sada nemaju rešenje, Alegri je otišao u Juventus. Pravi problem, kako tvrdi "AS" bilo je to što se Italijanu žurilo, a Real je želeo još jednom da pregovara o detaljima. Zbog toga je Alegri pod pritiskom Anjelija prihvatio ponudu.

Tako je za njega prošao drugi voz za Real, odbio ih je pre par godina kada je Zidan napustio klub.

Sada je Zidan ponovo prošlost, Perez bi najradije Poketina, ali izgleda da i za njega prolazi takođe još jedan voz. Nije mogao da dođe pre tri godine, bio je pod ugovorom sa Totenhemom, a sada je problem to što PSŽ ne namerava da ga pusti.

Iako postoje tenzije između Argentinca i Leonarda, "Marka" piše da prema njihovim saznanjima Poketino nije ni blizu, ali i da ne postoji klauzula po kojoj moraju da ga puste, ako se pojavi Real, o čemu se nagađalo ovih dana.

PSŽ kako rekosmo planira sa Poketinom, prelazni rok žele da dočekaju spremni, traže Hakimija koga Inter izgleda mora da proda, a spremni su da dovedu još nekoliko igrača i pojačaju pozicije koje je trener tražio.

Da li će i on ponovo odbiti inicijativu Reala videćemo, tek opcija je sve manje. Sada se priča da je Perez dobio Raulov pristanak i da ako ne dovede Poketina, legendarni napadač koji je trenirao drugi tim postaje prvi trener. I dalje se provlače priče o Konteu, ali čini se da Real ne želi impulsivnog pobednika, kakav je doskorašnji trener Intera.

Sve u svemu ne ide lako, svojevremeno se govorilo da voz za Madrid ne prolazi dva puta, ali očigledno da su se vremena promenila. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke