Šta sve smeta Mesiju u Parizu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.11.2021.
11:28
Izvor: Sportske.net

Ili bolje da kažemo šta mu nedostaje?

EPA-EFE/Stephanie Lecocq
EPA-EFE/Stephanie Lecocq

Povezane vesti

Letos se Leo Mesi preselio iz Barselone posle 21 godine na Kamp Nou, otišao je zbog teške situacije, ali nada se da će se vratiti, makar kao član uprave. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa Parižanima, do sada nije uspeo da nađe formu, pa se spekuliše da se pokajao.

U razgovoru za katalonski "Sport" nagovestio je da supruga želi da se vrati i da im nedostaje Katalonija.

Ali, šta sve smeta Mesiju u Parizu?

Mediji mu nisu naklonjeni kao u Barseloni, stalno dovode u pitanje njegovu motivaciju i blede partije, pa je reagovao srditi Leonardo koji kaže da je u pitanju ciljana kampanja, da je Mesi kasno stigao i da je zbog prvenstvenih pauza više vremena proveo sa reprezentacijom Argentine nego sa timom.

Uz to, Mesiju je smetao život u hotelu, mada se sada preselio i stvari su nešto bolje. Ono što nije dobro je što nema vremena da ode po decu u školu, ili da ih odveze ujutru, što mu je bila rutina koju je obožavao u Barseloni. U Parizu takve stvari nisu moguće.

"Sve ovo je novo za mene, voleo sam život u Barseloni, tamo ću se vratiti, sve je blizu i tu je neka rutina koju volim. Ne znam koliko ću ostati u Parizu", dodao je Argentinac.

Mesi je u petak protiv Lila zamenjen posle prvog dela, problem je u povredi, Poketino je zamenu objasnio kao preventivnu meru. Mesi je dao tri gola u Ligi šampiona, ali nije pogodio nijednom mrežu u šampionatu što je izazvalo lavinu kritika u medijima. 

Jasno, on je ostao u kontaktu sa saigračima, pre svih Busketskom i Albom, ali sada je u Barsi njegov kum Aguero. Jedino ima primedbu na Laportu i zbog toga je teško videti da se posle samo jedne sezone vrati u Kataloniju, kao što mediji sugerišu. On je rekao da ga Laporta nije nikada pitao da igra besplatno i da se već odrekao 50% primanja kako bi nastavio u Barseloni.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke