''Stanković će spasiti Sampdoriju!''

Autor: Darko Mitrović
petak 07.10.2022.
18:33
Izvor: Sportske.net

Njegov nekadašnji saradnik uveren u uspeh srpskog trenera u Đenovi.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dejan Stanković je novi trener Sampdorije, to je juče i ozvaničeno, pa sada svi jedva čekamo njegov debi na klupi ekipe iz Đenove.

Zanimljivo, doskorašnji trener Crvene zvezde debitovaće protiv Bolonje u subotu od 20.45h u gostima, protiv kluba koji je donedavno vodio njegov kum Siniša Mihajlović.

Da je birao raspored na startu, Stanković verovatno ne bi izabrao zanimljiviji, jer ga devet dana kasnije očekuje duel sa Romom i susret sa još jednim velikim prijateljem i trenerom sa kojim je kao igrač Intera ostvario najveće uspehe, Žozeom Murinjom.

U iščekivanju tih mečeva, o Stankoviću je govorio njegov bivši saradnik na klupi Udinezea Andrea Stramaćoni, kome je Stanković bio pomoćnik na startu trenerske karijere.

''Nije lako u Seriji A, ali sam uveren da će Dejan spasiti Sampdoriju. navijaću za njega. Uvek sam voleo njegove liderske sposobnosti, bio sam siguran da će postati odličan trener'', rekao je Stramaćoni, a prenosi ANSA.

Podsetimo, u trenutku kada je Stanković preuzeo ekipu, Samdorija se nalazi na poslednjem mestu Serije A sa samo dva osvojena boda u prvih osam kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke