Stanković nije razbio ''prokletstvo'': ''Ne predajem se i nikad neću odustati!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2024.
21:15
Izvor: Sportske.net

Neočekivano loš start njegovog tima u novoj sezoni.

EPA-EFE/STRINGER
EPA-EFE/STRINGER

Povezane vesti

Počela je i ruska Premijer liga, a na svom debiju u ovom takmičenju kao trener moskovskog Spartaka, Dejan Stanković je doživeo neuspeh. Njegov tim je poražen u prvom kolu od Orenburga sa 2:0, čime je nastavljen jedan neverovatan niz vezan za trenere Spartaka.

Naime, Dejan Stanković je postao peti uzastopni trener Spartaka koji nije uspeo da pobedi u svom debitantskom meču. Pre njega, Rui Vitorija, Paolo Vanoli i Giljermo Abaskal izgubili su prve utakmice, dok je Domeniko Tedesko upisao remi na debiju.

Posle današnjeg poraza, Stanković je rekao da su igrači njegovog tima u meču sa Orenburgom napravili mnogo nepotrebnih grešaka, ali da je siguran u svoju taktiku.

''Nije lako izgubiti u mom prvom meču, ali ipak se ne predajem i nikada neću odustati. Siguran sam da sve može da funkcioniše. Što se tiče rotacije, može doći do nekih promena u zavisnosti od faze igre. Danas ekipa nije mogla da odgovori na intenzitet i agresivnost protivnika. Bilo je mnogo nepotrebnih grešaka. Ono na čemu smo radili nije uspelo danas. U predsezonskim utakmicama nije bilo takvih grešaka. Da, desile su se danas, ali mi ćemo ih popraviti'', optimista je Stanković.

U drugom kolu ekipa Dejana Stankovića će 28. jula igrati u gostima protiv Himkija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke