Stanković se okreće spasavanju posla u Fradiju, Legijina koreografija nije pomogla igračima

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.02.2024.
22:58
Izvor: Sportske.net

Olimpijakos bolji od Ferencvaroša.

PA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
PA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Fudbaleri  Olimpijakosa, Union San Žiloaza, Moldea i Šturma plasirali su se u osminu finala Lige konferencija.

Kraj za Dejana Stankovića i mađarskog velikana u Evropi. Olimpijakos je u oba meča bio bolji i zasluženo prošao u nastavak takmičenja. Sada, kao i tada,  istovetan rezultat i identičan strelac – Ajub El Kabi. Kako igra Marokanac! Dva gola je dao za vikend PAOK-u, pre toga Fradiju i protiv OFI u Grčkoj. Blista u februaru.

Što se tiče Ferencvaroša, njihov apsolutni imperativ je da osvoje titulu prvaka u Mađarskoj i to će biti ozbiljan ispit za Dejana Stankovića. U suprotnom, njegov status bi mogao da bude ugrožen. Paks je ozbiljan kandidat, ujedno i lider, a iza ugla vreba i MOL Vidi.

Fudbaleri Union San Žiloaza su posle 2:2 na Loto parku u Briselu, na neki način iznenadio Ajntraht u Frankfurtu. Domaći navijači, iskustvo, sve je bilo na strani nemačke ekipe, ali su Puertas, a potom i Ekert Ajensa, samo što je ušao na teren, obezbedili Belgijancima veliki uspeh i plasman u osminu finala Lige konferencija. Nadu Ajntrahtu doneo je Ebimbe, ali to je bilo sve do nemačkog predstavnika.

U Varšavi smo videli koreografiju koja je nasmejala Evropu. Naime, UEFA je zatvorila tribinu koju popunjavaju najvatreniji navijači Legije za meč sa Moldeom, pa su oni istakli transparent na kojem je pisalo: „Ovog puta si ti pobedila UEFA“. Da bi ubrzo bila istaknuta koreografija na tribini pored gde je stajalo: „Iznenađenje, dr***ije. No, domaćim igračima nije pomogao entuzijazam navijača, jer su počišćeni sa 0:3 od Norvežana golovima Gulbrandsena koji se dvaput upisao i Hestada

Šturm je golom Bireta u 52. minutu potvrdio ubedljiv trijumf u Gracu i tako eliminisao Slovan na gostovanju u Bratislavi sa ukupnih 1:5.

Timovi koji su se plasirali u osminu finala su sledeći: Olimpijakos, Union San Žiloaz, Molde, Šturm, Ajaks, Dinamo Zagreb, Servet. Tamo ih odranije čekaju: Lil, Makabi Tel Aviv, Viktorija Plzenj, Klub Briž, Aston Vila, Fjorentina, PAOK i Fenerbahče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke