Stanojević objasnio Turcima: ''Ja nisam neiskusan, mlad i naivan trener''

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.01.2023.
00:07
Izvor: Sportske.net

Traži samo malo strpljenja.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević je odmah ušao u žestok ritam utakmica od dolaska na klupu turskog Konjaspora, ali rezultati nisu bili onakvi kakve je priželjkivao i koji bi mi olakšali adaptaciju na novu sredinu.

Konjaspor je na njegovom debiju eliminisan iz Kupa Turske posle drame protiv Gacijantepa i penal-serije, a večeras je Stanojevićev tim poražen i na svom terenu, u prvenstvenom meču protiv Ankaragučua (0:1).

Posle ovog meča, Stanojević je izrazio žaljenje zbog propuštebih prilika, ali i nadu da će Konjaspor igrati sve bolje u nastavku sezone.

''Imali smo šanse u prvom poluvremenu, ali ih nismo dobro iskoristili. Igraćemo sa više energije, truda i volje u narednim mečevima.

Ja nisam neiskusan, mlad i naivan trener. U mojoj je prirodi da se nosim sa pritiskom i borbom. Naravno, nisam mogao ništa da kažem posle kup utakmice, bilo mi je previše tužno... To je ono što sam rekao. Imao sam dva treninga do sada. Budite uvereni da ću dati sve od sebe u predstojećem periodu. Siguran sam da će naredni meč biti još bolji. Samo se još prilagođavam na tim, a tim se navikava na mene'', objasnio je Stanojević.

Narednog vikenda Konjaspor će gostovati Bašakšehiru.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke