"Stara dama" zove kapitena - Del Pjero kao Maldini?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 01.12.2022.
20:16
Izvor: Sportske.net

Jedini čovek koje može vratiti poverenje navijača.

Povezane vesti

Juventus je u središtu još jednog ogromnog skandala. 

Klub je pre par dana ostao bez celokupnog rukovodstva - Anjeli, Nedved i Paratići su podneli ostavke na svoje pozicije. Sumnja se da je svemu kumovalo istraga "Prizma", koji sumnjiči čelnike rukovodstva da su falsifikovali papire i utajili porez. Ekspresno je reagovao i vlasnik kluba, Džon Elkan je na mesto predsednika postavio Ferara koji mu je čovek od poverenja u EXOR-u.

Pojavila se vest i o povratku legendarnog kapitena - Del Pjero bi uskoro mogao da zauzme jednu od rukovodećih pozicija u klubu čije je boje nosio punih 19 godina. 

Pominje se da bi Juve "kopirao" potez Milana, koji je postavio Paola Maldinija na mesto tehničkog direktora. Nekadašnji štoper ima dosta učešća u pogledu sportskog dela funkcionisanja, Italijan je jedan od glavnih ljudi za transfere na "San Siru". Del Pjeri bi potencijalno bila ponuđena pozicija direktora ili potpredsednika kluba, poziciju koju je do sada vršio Pavel Nedved. O povratku Del Pjera se priča već godinama, minula dešavanja su samo to ubrzala. 

Oglasio se i legendarni Italijan. Nekadašnji napadač je za sada odbio da prokomentariše navode, te je apelovao na navijače da pruže podršku klubu i novim članovima istog u trenucima velike krize. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke