Sterling otvoreno o Sitiju - "Bes i razočaranje!"

Autor: Stefan Matić
subota 20.08.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Engleske sada udarna igla Čelsija.

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Transfer Rahima Sterlinga je verovatno jedan od iznenađujućih ovoga leta. 

Englez je napustio Mančester siti posle izuzetno uspešnih sedam sezona u dresu "građana" i za sumu od 55 miliona evra pojačao redove Čelsija. 

On je prvo veliko pojačanje Toda Boulija, američki biznismen planira nastavak ulaganja u "plavce". I sam Sterling je rešio da se objasni svoj odlazak sa "Etihada", nije bilo sve do manjka minutaže. 

"Svako želi da se oseća poželjnim, fudbal nije ništa drugačiji. Kada igrate svim srce, žrtvujete par rođendana svoje dece i onda se prema vama ponašaju na određeni način - onda je to razočaravajuće. U to vreme sam bio kipio, bio sam besan, ali sad je to prošlo, nalazi se u prošlosti i sada se samo mogu koncentrisati na sadašnjost što je sada, ovde u Čelsiju. Imam priliku da još jednom igram i pokažem moje talente"

Novinari Skaj Sporta su ga pitali i šta ga je nateralo na odlazak sa "Etihada". 

"Nerazumevanje, istek ugovora. Šteta je bilo gledati kako sve to završilo zato što mi je prelepo tamo. Dosta stvari je umalo uticaj, dosta razloga, ali nisam se žalio. Bio sam spreman na izazov, i kako možete da vidite, čak i sa nekim dobrim nastupima, ne možete sebi da garantujete mesto tako da mi nije bilo više smisleno da se borite za nešto što nikada ne možete da osvojite. Kao igrač uvek želite da date najbolje, da pomognete timu, ali kada verujete da stvari nisu fer, onda je to uvek razočaranje", izjavio je Sterling. 

Rahim još uvek nije stigao do svog prvog zvaničnog gola za "plavce", možda će imati više sreće sutra protiv Lidsa. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak