Stigao Ten Hag, igrači saznali svoju sudbinu, evo ko nema budućnost na "Old Trafordu"!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.05.2022.
12:02
Izvor: Sportske.net

Šta su prvi potezi novog menadžera.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Erik Ten Hag radi brzo, njegovi pomoćnici Stiv Meklaren i Mičel van der Gag su već preuzeli konce i podneli izveštaje o igračima, a sam novi menadžer Junajteda će za vikend biti na meču protiv Kristal Palasa na kome se oprašta Ragnik.

Oni koji sigurno odlaze su Pogba, Kavani Mata, Matić i Lingard kojima ističu ugovori, a kako se saznaje napravljena je lista igrača koje će klub prodati.

Rezervni golman Henderson je na meti Njukasla, "Đavoli" će za razliku od zime prihvatiti ponudu. Takođe mesta nema za Baija i Džonsa, i njih čeka pozajmica i prodaja, a i Megvajer nije siguran ako stignu Timber ili Lisandro iz Ajaksa. Ipak, veruje se da će kapiten ostati jer nema ponuda, a i sigurno da se klub neće pomiriti sa velikim gubitkom novca. Engleski reprezentativac je podsetimo najskuplji defanzivan u istoriji.

I Van-Bisaka može da ode uz dobru ponudu, ali je neizvesno hoće li ona stići, ne mogu da uzmu ni polovinu sume od 60 miliona evra koliko su platili Palasu.

Vraća se van de Bek, od Ten Haga je zatraženo da se izjasni o eventualnoj kupovini svog nekadašnjeg pulena De Jonga koga želi i Siti.

Što se napadača tiče mnogo je imena u igri, nema ni naznaka da će klub brzo doneti odluku, ali je sve izvesnije da će ostati Ronaldo. Sigurni su De Hea, Varan, Dalot, MekTominaj, Rašford, Sančo, Bruno, verovatno Šo, Elanga, Mejbri, Lindelef i Fred.

Nema mesta za Marsijala, ali i dalje se priča da bi Pereira mogao da bude povučen iz Flamenga i dobije šansu, umesto da ga klub proda.

Junajted u nedelju završava sezonu protiv Palasa, naš savet je da probate na AdmiralBet golove, a sigurni tipovi su pobeda Totenhema za Ligu šampiona i naravno trijumf Sitija protiv Vile za odbranu krune.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke