Stivi Dži doveo svoju krv u Liverpul!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 15.04.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net

Gotov transfer jednog od najtalentovanijih mladih igrača u Engleskoj...

BETA/AP Photo/Damian Dovarganes
BETA/AP Photo/Damian Dovarganes

Povezane vesti

Još jedan Džerard stiže u Liverpul. Tačnije, u pitanju je Stivijeva krv, super talentovani Bobi Dankan, rođak slavnog kapitena Liverpula.

Ovaj omladinski reprezentativac Engleske će se posle šest godina u Sitiju preseliti u Liverpul.

Razlog je Džerard koji će ga trenirati u omladinskoj ekipi. Dankam važi za jednog od natalentovanijih igrača Engleske, Brazilu je dao tri gola u duelu timova do 17 godina.

Zbog toga što ne želi da ostane u klubu, stavljen je na lef u Sitiju poslednjih nekoliko meseci, a trenira sa Viganom dok čeka transfer u Liverpul.

Redsi su do leta pod zabranom angažovanja mladih igrača iz drugih engleskih klubova, ali Dankan u junu puni 17 godina i tada će potpisati za Liverpul.

Na ime troškova uloženih u razvoj igrača Liverpul će Sitiju platiti oko 200 000 funti što je sića za tako talentovanog igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REDsYNWA
Sunday, 15.04.2018
13:45

Vazi sto bi ga pustio sity da je toliko top.

avatar
äxwell
Sunday, 15.04.2018
14:49

Mozda je on odlucio otici u klub gdje ce imati sansu! Jer u Sitiju ni onaj Folden nece uspjeti..Pep ga cisto onako drzi na klupi da ima neko iz akademije al realno nece dobiti priliku.

avatar
REDsYNWA
Sunday, 15.04.2018
17:05

Ne znam videcemo.

avatar
Normal one
Sunday, 15.04.2018
13:23

Liverpulova imperija se ponovo vraca,i to ne vise polako nego ulazi u brzinu.Niko od kljucnih igraca da ne ode na leto i Liveprul ce sledece sezone biti onaj tim koga ce se svi plasiti kao sto su Real ili Bajern.Kljucno je da se zadrzi tro fantastiko i da se dovede jedan supertalenat da se rotira sa njima (Lemar bio top) ,Keita dolazi a umesto Dzana treba dovesti nekog razbijaca Henderson je sad u dobroj formi ali ne treba njemu verovati,top bi bilo:Karijus-Klajn(mozda i Trent koji kida)-Lovren-VVD-Robo-Ndidi-Cemberlejn-Keita-Salah-Mane-Firmino.Naravno vratiti Oridjija da bude drugi spic i zahvaliti se Solankeu koji za mene potpuno razocarenje a, toliko je obecavao na pripremama.U vezi bi rotacija blia prejaka sa Hendersonom,Vajnaldumom,Lalanom na klupi.

avatar
REDsYNWA
Sunday, 15.04.2018
13:44

Uvooou polako rodjeni mnogo si se ti zahuhtao ..porediti nas sa realom i bayernom po kvalitetu je smesno u najmanju ruku ..Lemar je prosecan igrac i ne bih voleo da ga vidim kod nas pogotovo ne za 100miliona za te pare mozemo da dovedemo dvojicu i gelsona martinsa i wilijamsa iz bilbaa,drugo sa lovrenom nazad necu ni da komentarisem sad su nalozeni pa je odigrao pr dobrih partija kao i henderson al kiksara klasicna.Robertson je stvarno borac ali nije bas da bude prvi izbor treba mnogo bolji.I cemberlejn je krilo ne znam sto ga gurate u sredinu to klop radi jer nema dovoljno kvalitetnih igraca na raspolaganju,nema on predispozicije sa sredinu,pas mu je krs,koncetracija boze sacuvaj,nema pregled igre nista jedino sut..

avatar
Red blood
Sunday, 15.04.2018
19:22

Mislim da se sudeci po komentarima uglavnom ne slazemo sa tobom.Robertson ima fantasticnu sezonu.Doveo bih ja jos jednog levog beka,ali vise da bude konkurencija,jer Moreno nije taj kvalitet.Ne znam kako Klop razmislja o Gomezu,ako ga u buducnosti ne vidi kao centralnog,onda bi ja voleo da dovedu jos jednog.Ni meni Lovren i Matip ne ulivaju sigurnost.Mislim da je zadatak br 1 golman.Ok,Karijus se malo stabilizovao,ali generalno nam je igra bolja i ne dopustamo protivniku da ugrozi gol..da testira Karijusa.A kad se to desi..nije mi on top golman.I treba nam alternativa na mestu centarfora.Ings,Solanke,Origi..daleko je to od renomea Liverpula.

avatar
REDsYNWA
Sunday, 15.04.2018
17:04

@_mladen_ Evo odgovorio sam na @normal one isti odg.je i na tvoj komentar. Deli asistencije 6-7 as ako je i bilo toliko jer istrci pa doda nekom ne pasom da probije defanzivnu liniju toliko asistencija ima mislim i mali arnold.

avatar
REDsYNWA
Sunday, 15.04.2018
17:00

Robertsona su pretrcavali svi bolji i brzi igraci i uvek tek u zadnjoj sekundi stize na start.Top bek ti je carvahal npr. a ne gledam po zvucnoscu imena sta vise ne znam ni koga bih voleo da vidim za prvog beka na toj poziciji. nLovren ponavljam kanta decko,necu da trosim slova na njega,igrac za tim tipa barnli.nZa lemara ces da vidis prosek igrac tipa pedro i wilijan nista posebno ziv bio pa video,koncentracija 0,bernardo silva je za njega doktor a platili su ga 50-60miliona.Pored mbappea nece sigurno biti oslonac sto bi ti reko.nA kakav doprinos ima ta zver(ox) u odbrani? 0.On je decko krilo i zato smo i primali mnogo golova i primacemo protiv ozbiljnih ekipa jer imamo ofanzivne igrace u vezi ni wajnaldum nije za centralnog ni ox.Kao da je real uzeo aj isco moze al asensia i hamesa dok je bio tu da igraju sredinu a ne kazemira i modrica-krosa.Druze dobri su rezultati jer su se sve kockice poklopile i jer salah ima neverovatnu sezonu pa kad lagano postizes gol onda sve lakse ide.Videces prvi put kad nam zaskripi i kad budemo pod pritiskom od nekog ozbiljnijeg tima tipa real ili bayern sve ce da ode u aut sto se tice tih kiksara i igraca sa manjkom kvaliteta sve ce da dodje do izrazaja.Naravno nadam se da nece biti toga al ako krene po zlu pupupu ne daj boze ziv bio pa video.A inace svaku tekmu pratim ako te bas zanima i nisam u zabludi kao neki,znam gde nam je mesto bar za sad.

avatar
_mladen_
Sunday, 15.04.2018
14:39

Sta napisa ti covece? Robertson nije prvi izbor? Pricas kao da je neki igrac koji zna samo da trci. Decko je trenutno najbolji desni bek u ligi, niko ne moze da ga prodje, a ucestvuje u napadima. Imena ne cine tim, zapamti to. To sto nije neko egzoticno ime, ne znaci da nije bolji od tih. Ox je igrac za sredinu terena, to sto ga je Venger gurao svuda osim tu, to je njegov problem. Decko je sve bolji i bolji, trebalo mu je vremena da se navikne na novi sistem, ali sada je odlican. Kazes nema pregled igre, a lik deli asistencije i kolilo je jos samo puta uposlio ove napred, samo sto to nisu realizovali. Tvoji komentari me u poslenje vreme iznenadjuju, kao da napamet pises...

avatar
Normal one
Sunday, 15.04.2018
14:25

Ne slazem se nista sa tobom.Robertson je masina i trenutno najbolji levi bek lige,sta jel ti nije dovoljno atraktivan,jel bi tu Roberto Karlosa?Momak je top top bek a vidim tebi smeta sto je dosao iz Hala a ne Reala.Lovren igra vecinu utakmica kako treba i poslednji kiks je bio protiv Junajteda, ne postoji igrac koji ne kiksa i Ramos pravi greske i ljudi se hvataju za glavu.Ne kazem da nema boljih stopera od Lovrena ali on odlicno saradjuje sa VVDom i VVD ga je strasno poboljsao pa sto menjati nesto sto trenutno funkcionise na izuzetan nacin.Pa jesi svestan sta pricas za Lemara,on ce biti glavni oslonac nikad jace Franciske u buducnosti,vec sad pocinje utakmice u prvih 11 i igra 90 min,prosle sezone je pokidao u Monako i ove je odlican ali ne vidi se toliki napredak iz problema sa motivcacijom koju nema da igra njih.Treba ga dovesti po svaku cenu,takav igrac ne moze da bude promasaj,moze i u vezu moze i na krilo.Cemberlejn je zver koji najveci doprinos daje u sredini i odlicno je ukopljen u Liverpulov brz napad,Klop odlicno koristi njegovu ekplozivnost da projuri kroz sredinu a u prostor ulece trojka i tada su timovi nemocni ne znaju da ali da cuvaj njegov sut ili pas za Salaha,Manea,Firmina.Nekad se zapitam da li ti i gledas Liverpu?Pa kad su svi tako losi kao sto kazes kako to da se beleze odlicni rezultati?

avatar
Mino Rajola
Sunday, 15.04.2018
11:36

Brazilu 3 komada?! WOW! YNWA!

avatar
oggyMC
Sunday, 15.04.2018
11:33

Nije sve u talentu zato smanjite dozivljaj

avatar
Johnnyy
Sunday, 15.04.2018
11:07

Pametan decko, bezi iz vestackih klubova. Mudro razmislja, vidi se da je pametan i ta loza Dzerarda je unikat.