Stiže zima u Madrid - Njih trojica mogu da se pakuju

Autor: Sportske Net
petak 26.11.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Vreme je.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Real Madrid ima težak decembar na terenu i vruć januar u kancelarijama, sa mnogo važnih odluka koje treba da donese za budućnost.

"Beli" su 1. januara 2020. već postavili potpisivanje Alabe za ovu sezonu, a 2021. će morati da donesu veoma slične odluke sa gomilom važnih igrača koji takođe raskinu ugovor. Prvi, Mbape, a zatim, Pogba i Rudiger, fudbaleri koji su slobodni i koji bi bili oduševljeni da se pridruže Realu.

Međutim, kako bi se obezbedile plate iako dođu kao slobodni, neko mora da ide. 

Ovde nema mnogo posla, samo je potrebno sačekati da se sezona ili polusezona završe da bi otpustili trojicu igrača koji su bili ključni u nedavnom zlatnom dobu "kraljevića". 

Marselo, Isko i Bejl raskidaju ugovor i klub će pokušati da ih nagovori da se oproste na najbolji mogući način, iako velški fudbaler daje vrlo malo nade da će se tako dogoditi. 

Marselo je upisao ukupno pet nastupa za Real Madrid ove sezone (140 miinuta). Borio se sa povredom dugo vremena, a nije ni realno očekivati da će vratiti formi kakvu je pružao pre nekoliko godina. Prednost u odnosu na njega ima Mendi koji pruža odlične partije. 

Bejl je obnovio povredu na reprezentativnoj pauzi, a osim prve tri utakmice ove sezone na koje je bio starter za Real nismo mnogo videli od njega. 

Slično Marselu, Isko je upisao sedam nastupa odigravši 177. minuta za "kraljevski klub", a jasno je da Anćeloti ne računa na njega. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke