Stojanović otišao, ostali problemi

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.02.2015.
22:12
Izvor: Sportske.net

Ostavka koju je bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović podneo u Lirsu nije pomogla ovoj ekipi da izbegne novi poraz u Župiler ligi. Aleksandar Mitrović vratio se na teren ali je Anderleht odigrao bez golova protiv Varegema.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Belgije nastavio je da rasipa bodove u Župiler ligi iako je Besnik Hasi u nedelju ponovo mogao da računa na srpskog internacionalca Aleksandra Mitrovića.

Anderleht je večeras remizirao bez golova protiv Varegema pa posle 24 kola zaostaje sedam bodova za vodećim Klub Brižom.

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović proveo je svih 90 minuta na terenu pošto je odradio suspenziju ali napadač "Ljubičastih" nije bio kadar da makar jednim golom donese pobedu svom timu.

Poslednju utakmicu 24. kola igrali su Lirs i Standard iz Liježa a domaćem timu ovo je bio prvi meč nakon ostavke koju je podneo Slaviša Stojanović.

Iako je bivši strateg Crvene zvezde napustio kormilo "fenjeraša" Lirs je ponovo poražen a Boban Bajković je po ko zna koji put u sezoni tri puta vadio loptu iz svoje mreže.

Standard je slavio rezultatom 3:2 a drugi gol za Lirs postigao je nekadašnji štoper Vojvodine Danijel Mojsov.

Posle 24 kola Lirs zauzima poslednju poziciju na tabeli sa samo 15 osvojenih bodova a zaostatak za Beverenom sada iznosi sedam bodova i ispadanje iz lige deluje više nego realno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke