Stojke čeka Rajkovića u finalu izraelskog Kupa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.04.2016.
21:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Makabija iz Haife plasirali su se u finale izraelskog Kupa pošto su u prvom polufinalu savladali aktuelnog lidera izraelskog šampionata, ekipu Hapoel Ber Ševe.

mhaifafc.com
mhaifafc.com

Povezane vesti

Makabi Haifa plasirala se u finale izraelskog Kupa pobedom nad liderom šampionata Hapoel Ber Ševom rezultatom 3:1 (2:0) u meču koji je odigran na stadionu u Haifi.

Fudbalski savez Izraela doneo je odluku da završnica nacionalnog Kupa, što će reći polufinalne i finalne utakmice, budu odigrana u Haifi, pa je Makabi večeras imao prednost domaćeg terena.

Ekipa našeg Vladimira Stojkovića trasirala je put ka finalu golovima Glinora Pleta u 29. i 32. minutu, pa je Atarov gol na deset minuta pre kraja susreta samo potvrdio trijumf Haife.

Počasni pogodak za lidera izraelskog šampionata postigao je Antoni Nvakaeme u 87. minutu susreta, ali je on bio dovoljan tek da se ublaži poraz u polufinalu nacionalnog Kupa.

Ukoliko Makabi iz Tel Aviva savlada Sahnin u drugom polufinalnom meču koji je na programu u četvrtak, u finalu izraelskog Kupa gledaćemo okršaj srpskih golmana Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke