Stojke odbranio penal Benzemi, ali...

Autor: Darko Mitrović
petak 29.03.2024.
22:11
Izvor: Sportske.net

Njegov tim to ipak nije iskoristio.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

U saudijskoj Premijer ligi igraju se utakmice 25. kola, a večeras je našu pažnju izazvao duel Al Itihada i Al Fejhe koji je domaći tim dobio sa 3:1.

Al Fejha koju sa klupe vodi Vuk Rašović, ovim porazom je prekinula sjajan niz od četiri pobede i jednog remija u prethodnih pet kola, a iako je večeras tri puta savladan, golman Rašovićevog tima Vladimir Stojković ima čime da se ponosi posle ovog duela.

Naime, nekadašnji srpski reprezentativac je u 20. minutu uspeo da odbrani jedanaesterac bivšeg napadaču Reala Karimu Benzemi, a kako je to izgledalo možete da vidite u priloženom snimku.

Stojković se može pohvaliti da je njegov spisak igrača kojima je u karijeri branio penale produžen za još jedno veliko ime, pa je tako Benzema sada ''u društvu'' Podolskog, Aršavina, Kasana...

Samo pet minuta posle te Stojkovićeve intervencije, dosuđen je penal i na drugoj strani, a realizovao ga je Sabiri koji je doveo Al Fejhu u vođstvo.

Ipak, ostatak meča je pripao Al Itihadu koji je već do poluvremena napravio preokret golovima Hamdalaha i Al Gamdija. Konačnih 3:1 postavio je Al Sahafi u nadoknadi vremena.

Al Itihad se ovom pobedom probio na četvrto mesto sa 46 bodova, a Al Fejha je ostala na osmoj poziciji sa 32 boda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke