Strama i Deki slavili na "Meaci"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.12.2014.
22:38
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Intera poraženi su na svom terenu od ekipe Udinezea rezultatom 2:1 iako je ekipa Roberta Manćinija vodila nakon prvog dela igre.

Beta/AP Photo/Emilio Andreoli
Beta/AP Photo/Emilio Andreoli

Povezane vesti

Imali su fudbaleri Intera sve, i igru i rezultat, ali nisu uspeli da se povežu u drugom delu igre, pa je na kraju ekipa Udinezea odnela sva tri boda sa "Meace".

Nije bilo interesantnijih situacija sve do sredine prvog dela igre, a onda je Kovačić zaledio srca navijača Udinezea nakon što je pogodio prečku na asistenciju Guarina. Napadao je Inter sve žešće, Nagatomo je imao jedan opasan centaršut, ali su odbrambeni fudbaleri Udinezea uspeli da sačuvaju svojju mrežu.

Udineze je po prvi put pripretio u 35. minutu preko Di Natalea, ali je njegov plasiran šut otišao preko gola.

Promena rezultata pred sam kraj poluvremena. Guarin je uputio sjajnu loptu ka Ikardiju, a ovaj je rutinski savladao golmana Karnezisa.

Drugo poluvreme nam je donelo dosta uzbuđenja, uglavnom pred golom Handanovića. Di Natale je pokušavao na sve načine da savlada Slovenca, ali mu to nije pošlo za nogom.

Ipak, u 66. minutu stadion "Meaca" je ućutkan na prelep način. Sjajan volej je uhvatio fudbaler Udinezea, Bruno Fernandeš, savladao je nemoćnog Handanovića za 1:1.

Kovačić je imao jedan šut koji je otišao pored gola Udinezea, a na drugoj strani još jedan šok.

Palasio šalje neverovatno loš pas, poprečnu loptu, a Tereo je postigao gol za veliku radost ekipe koju predvodi nekadašnji trener Intera, Andrea Stramaćoni.

Pokušao je Manćini izmenama, ali nije vredelo, ostalo je 1:2.

Nemanja Vidić ponovo nije bio u sastavu odlukom Manćinija, presedeo je ceo meč na klupi, dok je Zdravko Kuzmanović odigrao ceo meč.

Golovi OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke